Megyei I.

2022.04.03. 18:49

A hajrában szerzett góllal nyert a Balkány

A Nyír-Wetland megyei I. osztály 22. fordulójában három mérkőzést rendeztek vasárnap.

Fotó: Illusztráció: Pixabay

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 22. forduló


Ibrány–Vásárosnamény 3–2 (1–2)


Ibrány, 250 néző, v.: Hegedűs.
Ibrány: Tóth – Mészáros (Bészély), Makai, Lakatos, Nagy D., Szőlősi, Csáki, Pápa (Kiss P.), Buka, Kállai, Zubora. Edző: Kiss Tamás.
Vásárosnamény: Kardos – Géci, Bátyi, Szabó, Berec (Horváth), Zán (Deskó), Misák, Illés, Csordás, Barta, Orosz. Edző: Harbula Balázs.
Gól: Nagy D. 2, Lakatos, illetve Illés, Misák. Ifi: 0–6.


Kiss Tamás: – Nagyon jó Naményt sikerült legyőznünk, de a mérkőzés összképét nézve nagyon szomorú lettem volna, ha ezt a meccset nem tudjuk megnyerni. Jár a gratuláció az egész csapatnak!


Harbula Balázs: – Gratulálok az Ibránynak, és a jövőben halasztási kérelemmel felesleges hozzám fordulni…

 

Balkány–Nyírbátor 2–1 (0–0)


Szakoly, 100 néző, v.: Varga.
Balkány: Szalánczi – Sallai, Kerecsen, Máté (Rózsa), Fodor, Furó, Bartha, Szabó (Csatári), Németi, Pallai, Mercs. Edző: Mirgai László.
Nyírbátor: Kiss – Czerula, Nagy (Lukács), Szabó, Molnár (Selymes), Sőre (Bakosi), Danó (Nemes), Bakó (Erdei), Varga, Török, Lukács. Játékos-edző: Erdei Zoltán.
Gól: Kerecsen (11-esből), Rózsa, illetve Erdei (11-esből).


Mirgai László: – Idegileg nagyon megviselt ez a mérkőzés, hiszen a játékvezető – akit egyébként nem tartok rossz játékvezetőnek – nagyon meg volt zavarodva. Nulla nullánál adott egy olyan tizenegyest, hogy még a vendégek is megmosolyogták, hál’ istennek a kapusunk kivédte. Utána nekünk kettő, ennél jóval nagyobb büntetőt nem fújt be. Mindenkinek lehet rossz napja… Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, hiszen két cserénk volt, és közülük Rózsa Norbi a kilencvenedik percben győztes gólt rúgott.


Erdei Zoltán: – Az ellenfelünk fölénk tudott kerekedni, játékban és akaratban sem tudtuk azt mutatni, amit az előző mérkőzéseken, így sajnos csak ez lehetett a vége.

 

Mándok–Nyírgyulaj 1–2 (1–2)


Mándok, 50 néző, v.: Balogh.


Mándok: Lőrincz – Maroda, Ari, Lusánszki, Haller, Gyüre (Szlocski), Nardai, Gyüre, Bugyi, Illés, Nagy. Technikai vezető: Dancs Attila.


Nyírgyulaj: Szegedi – Bégányi, Kovács, Tóth, Domokos, Haburcsák, Fekete, Vass, Bagi, Sárga (Orosz), Kerekes (Pataki). Edző: Lukács Tibor.
Gól: Gyüre, illetve Tóth, Kerekes. Kiállítva: Gyüre. Ifi: 3–5.


Dancs Attila: – Megfogyatkoztunk erre a mérkőzésre, ennek ellenére szerettük volna elkezdeni gyűjtögetni a bajnoki pontokat. Adtunk két könnyű gólt az ellenfélnek, ami soknak bizonyult, de ennek ellenére egy döntetlenre rászolgáltunk volna, ha a játékvezető megadja a két, jogos tizenegyesünkből az egyiket.


Lukács Tibor: – Nagyon fontos három pontot szereznünk, a játék képe alapján teljesen megérdemelten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában