Kisvárda Master Good

2022.04.12. 09:29

"A héten láttam két edzésadatot – megjósoltam, hogy ez lesz a mérkőzésen"

Révész Attila szerint gond volt az edzésmunkával, ami a mérkőzéseken kiütközött.

KM

Révész Attila igen kritikus volt

Fotó: Tumbász Hédi

Szombaton a Mezőkövesdnek sikerült az, ami korábban csak a Fradi­nak. A borsodiak nyertek a Várkerti Stadionban, így mindhárom pontot megszerezték a Kisvárda Master Good elleni bajnokin. Ezzel hat pontra csökkent a mieink előnye a negyedik helyen álló Zalaegerszeg előtt. Révész Attila, a Kisvárda Master Good sportigazgatója a mérkőzés után az M4-sportnak adott nyilatkozatában keményen bírálta az edzésmunkát. 


– Az igazi nagy probléma, ami a Videoton ellen is megmutatkozott, a fegyelmezetlenség – jelentette ki a lefújás után Révész Attila. 

– Ezt nagyon régóta hajtom, és sajnos az edzői stábnak egy kicsit ezen a területen változtatni kell. Tapasztalatlanok még, sok mindent megengednek a játékosnak. A hétközi munka folyamatosan visszaköszön a hétvégén. Nyilván ők ebből a kritikából és a mérkőzés alakulásából tanulni fognak, és sokkal jobbak lesznek. 

 

Az edzésadatok megmondják 

 

– A fegyelmezettség elsősorban a mindennapokkal javítható – állapította meg a kisvárdaiak sportigazgatója. 

– Amit az edzéseken a fókusz hiányára vezetek vissza. A héten láttam két edzésadatot – megjósoltam, hogy ez lesz a mérkőzésen. Ezt ki kell, hogy mondjam: rossz munkát végeztünk, mint a múlt héten. Azelőtt is becsaptak a kollégáim: az MTK-mérkőzés előtt leszidtam a játékosokat, majd két hétre visszamenőleg megnéztük az edzésmutatókat, és megfordult, elnézést kértem a játékosoktól, mert „félreedzették” a csapatot a kollégák. Ezt sikerült valamelyest kijavítanunk, viszont a héten ugyanezzel a problémával szembesültem. Sok tanulnivaló van még, nagyobb kontroll kellene, de az most jelenleg nem lehetséges.

 
– Az egy kicsit csalódást keltő, hogy a szimpatizánsokból, a Kisvárdáért szorítókból ez az eredmény ilyenfajta elégedetlenséget vált ki. Egyik pillanatról a másikra meg tud fordulni. Sokkal nagyobb problémát jelent majd nekik, hogy ha jövőre itt nem lesz csapat vagy sokkal gyengébb lesz, tehát nekik azért ezt értékelni kellene, nem pedig az első alkalommal belerúgni mindenkibe – tette hozzá Révész Attila. 

 

Felcsútra utaznak 

 

A csapat egyébként már matematikailag is bennmaradt, ám ettől jóval nagyobb a cél. A dobogó harmadik helye, amely természetesen megtartható, ám ehhez ismét a győzelmek útjára kell lépni. Akár már vasárnap, a forduló rangadóján a második helyen álló Puskás Akadémia otthonában. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában