NB III.

2022.04.10. 18:28

"Addig volt izgalmas a meccs, amíg megszereztük az első gólt"

Fotó: Shutterstock

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 23. forduló


Tállya-Sényő -Carnifex 0-4 (0-0)
Községi sporttelep, 100 néző,v.: Urbán.
Tállya: Tarr - Ondó, Tóth Sz., Mező, Demkó, Nyitrai, Minczér, Kiss, Kulcsár, Baranyi, Bihari. Edző: Lasztóczi Péter.
Sényő-Carnifex: Gagyi - Bodó, Klepács, Toldi (Mányi), Kapacina K., Phrakonkham (Páll), Farkas, Scmidt (Dobos), Tóth M., Kapacina V. (Balogh), Orosz. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.
Gól: Kapacina V. (70., 76., 86., az elsőt 11-esből), Kapacina K. (82.). Kiállítva: Baranyi (46.)
Imrő László: - Igazából arra készültünk, hogy a tállyaiak jól megszervezik a védekezésüket, ám az előrejátékra nem maradt erejük. Addig volt izgalmas a meccs, amíg megszereztük az első gólt. Pozitívum, hogy a gól nélküli állásnál kimaradt büntető után  négyszer bevettük a hazaiak kapuját.

 

Füzesgyarmat-Kisvárda II. 2–0 (2–0)
Lázár Gyula Városi Sporttelep, 100 néző, v.: Dobai.
Füzesgyarmat: Fildan – Achim Á. (Bukor, 85.), Lippai T., Raducu, Oltean, Pataki – Cigan (Márku, 91.), Shadi, Bartók (Borbély, 38.), Achim S. – Popescu. Edző: Szabados Tamás.
Kisvárda Master Good II: Perehanec – Czene, Kravcsenko (Perevuznik, 84.), Rubus, Sikorszki – Bíró, Avetiszjan (Szirota, 76.) – Puporka (Kotroczó, 67.), Kirjuhin, Heles (Bokor., a szünetben) – Gosztonyi. Edző: Kocsis János
Gól: Kravcsenko (öngól, 1–0) a 3., Popescu (2–0) a 13. percben
Kocsis János: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, hiszen egy ártalmatlan szituáció közben öngólt vétettünk. Még szomorúbbá tesz, hogy hiába készültünk egész héten a rengeteg párharcra, amit az ellenfél a fizikai ereje révén kikényszerít, ezen a téren az első félidőben alulmaradtunk. Kerültük a fizikai kontaktust, nem ütköztünk eleget, távol voltunk az ellenfél játékosaitól, nem reagáltunk jól a lecsorgó labdákra és egymásnak sem segítettünk. A Füzesgyarmat harcossága révén nem tudtunk sokat passzolni sem, ráadásul gyorsan jött a második gól is. A második játékrész egy picivel jobban nézett ki, megvolt a sansz, hogy gólt szerezzünk, de ezúttal ez nem járt nekünk, ezért a teljesítményért nem érdemeltünk többet.

Címkék#nb 3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában