Mennyei megyei I.

2022.04.17. 20:34

"Ilyet még nem láttam a csapattól..."

Nyír-Wetland Megyei I. osztály 24. forduló.

Fotó: illusztráció / Gazdag Mihály

Balkány-Újfehértó 2-2 (2-0)


Szakoly, 100 néző, v.: Pethő. 

Balkány: Szalánczi - Sallai, Máté (Szabó), Fodor, Furó (Tőkés), Bartha, Németi, Mercs (Csatári), Pallai, Kerecsen. Edző: Mirgai László.

Újfehértó: Dukát - Csáki, Kecskeméti, Jócsák, Csizmarik, Barta (Seres), Veres (Piskóti R-.), Hudák, Pallai (Kertész), Daróczi, Szilágyi. Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Bartha, Rózsa, illetve Seres, Jócsák

Mirgai László: - A helyzetek alapján az első félidőben eldönthettük volna  a meccset . A második félidő elején szögletből gólt kaptunk, ami felhozta a második félidőben fölényben játszó fehértóiak és a hajrában egy bombagóllal egyenlítettek.  

Piskóti Zsolt: - Óriásit küzdöttünk a második félidőben, ilyet még nem láttam a csapattól. A játék alacsony színvonalú volt, de most ez érdekel legkevésbé, mert szó szerint mindenki beállt, aki hadra fogható volt. A cserekapusunk is mezőnyben játszott, ő jól néz ki, nem magas, de legalább  jó széles. Kellemes ünnepeket minden sportbarátnak. Köszönjük a vendéglátást.
 

Ibrány-Nyírgyulaj 0-1 (0-0)


Ibrány, 200 néző, v.: Balogh.

Ibrány: Aranyi - Buka, Mészáros, Nagy,  Szőlősi, Csáki (Jeddi), Pápa (Kiss P.), Gergely, Molnár, Kállai, Zubora. Játékosedző: Kiss Tamás.

Nyírgyulaj: Szegedi - Bégányi, Kovács, Tóth, Nagy (Szabó), Szőcs (Kerekes), Haburcsák, Fekete, Vass, Domokos (Ács), Orosz. Edző: Lukács Tibor. Gól: Kovács.  Ifi: 1-8.

Kiss Tamás: - Gratulálok a gyulajiaknak.

Lukács Tibor: - Végre mi is bravúrt tudtunk bemutatni egy jó csapat otthonában és megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a fiúknak.

Címkék#megyei 1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában