Mennyei megyei

2022.04.20. 19:42

"Köszönöm szépen, nekem ebből elegem lett!"

A megyei labdarúgó bajnokságokban két mérkőzést pótoltak szerdán.

Fotó: illusztráció / KM-archív

Nyír-Wetland megyei I. osztályú bajnokság, a 17. fordulóból elmaradt mérkőzés

 

Csenger-Ibrány 2-2 (1-1)

 

Csenger, 100 néző, v.: Pethő P.

Csenger: Makay – Popovics (Jónás), Nagy M. (Oláj), Csorvási, Antal, Stef, Barcsay M. (Katona), Balogh, Osváth, Gaál, Bence. Edző: Barcsay István.

Ibrány: Tóth – Buka, Mészáros (Somogyi), Kiss P., Nagy D., Szőlősi, Pápa, Gergely, Jeddi, Kállai, Zubora. Edző: Kiss Tamás.

Gól: Antal, Nagy, illetve Nagy, Kállai.

Barcsay István: – Jó játszott a csapat, többször lezárhattuk volna a találkozót, talán rászolgáltunk volna a három pontra. Csak kár, hogy túl sokáig tartott a mérkőzés...

Kiss Tamás: – A mérkőzés összképe alapján úgy érzem igazságos döntetlen született. Hiszen a hazaiak 2-1-es vezetésüknél lezárhatták volna a találkozót. De nekünk megvoltak a helyzeteink és az utolsó pillanatokig küzdöttünk, amelynek meglett az eredménye.

 

Megyei II. osztály, Gémtech csoport, a 15. fordulóból elmaradt mérkőzés
 

Nyírbéltek-Encsencs 4-0 (0-0)

 

Nyírbéltek, 80 néző, v.: Maleskovits.

Nyírbéltek: Ritli – Ricsei, Békési, Boldizsár, Szabó (Kóka), Jónucz (Kósa), Gyarmati, Gózner (Szatmári), Fleisz, Bákai, Sárga. Edző: Körmös Miklós.

Encsencs: Klenik – Kozma, Kóródi, Balogh (Szilágyi), Tallódi, Nagy, Radnai, Kiss, Bíró I. Zsolt, Bíró II. Zsolt, Harcsa. Játékos-edző: Szilágyi Gábor.

Gól: Békési 2, Szabó 2.

Körmös Miklós: – Az első félidőben mutatott meddő játékunkat követően Békési Zoli bombagólja hozta meg az áttörést, úgy érzem, a szimpatikus Encsencs ellen ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a srácoknak, további sok sikert az Encsencsnek.

Szilágyi Gábor: – Köszönöm szépen, nekem ebből elegem lett! Gratulálok a Nyírbélteknek, további sok sikert nekik.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában