NB III.

2022.04.13. 18:19

Öt gólt rúgni dicséretes

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 30. forduló.

Fotó:

Sényő-Carnifex-Füzesgyarmat 2-1 (1-1)

Sényő, 150 néző, v. Virág.
Sényő-Carnifex: Járvás – Bodó, Klepács, Fenyőfalvi, Kapacina K. (Phrakonkham), Farkas, Schmidt (Toldi), Páll, Tóth, Kapacina V. (Vámos ) Orosz. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.
Füzesgyarmat: Fildan - Sorin, Achim Á. (Pohl), Oltean (Borbély), Bartók (Bukor), Cigan, Popescu, Achim S., Lippa, Pataki, Shadi. Edző: Szabados Tamás.  
Gól: Tóth (12.), Klepács (54), illetve Sorin (22.). Kiállítva: Vámos (91.)
Imrő László: -Érdekes felfogásban játszottak a vendégek a párharcok után a füzesgyarmatiak rendre a földön maradtak, így  nem alakult folyamatos játék. Egy ívelés kivételével mindent hatástalanítottunk, 2-1 után kétszer is  lezárhattuk volna a meccset, mivel nem sikerült izgalmas és paprikás hangulatú volt a vége. Az összkép alapján megérdemelten nyertünk.

Kisvárda Master Good II.-Eger 5–1 (2–0)

Várkerti Sporttelep, 100 néző, v.: Tóth. Kisvárda Master Good II.: Perehanec – Czene, Bíró, Perevuznik (Szirota), Sikorszki – Kirjuhin, Avetiszjan – Heles (Simon), Nagy (Ténai, 77.), Nikolasin (Kotroczó, 77.) – Gosztonyi (Bokor, 68.). Edző: Kocsis János
Eger: Fedinisinec – Debreceni (Vajda), Juhász, Lencsés, Hadnagy (Nagy), Valkay – Antal (Jancsó, 86.), Dobler, Medveczki, Tóth (Farkas, ) – Olasz (Berki). Edző: Szekeres Adrián.
Gól: Nagy M. K. (3., 74), Gosztonyi (11-esből, 27.), Kirjuhin (58.)  Kotroczó (81),  illetve Antal (66.). Kiállítva: Valkay a 25. percben.
Kocsis János: – Egy ilyen mérkőzés után nem szeretnék telhetetlen lenni, de nem mehetünk el szó nélkül olyan hibák mellett, amiket sajnos elkövettünk. Ellenfelünk más rendszerbe játszott, megbeszéltük mi ennek az ellenszere, de ezt a váltást nem tudtuk megcsinálni az első félidőben. Emberelőnybe kerültünk, de rengeteg technikai hibát vétettünk, érthetetlen félelem volt játékosainknál. Természetesen jár a gratuláció a csapatnak, mert öt gólt rúgni dicséretes, külön öröm, hogy egy újabb 2005-ös születésű játékosunk mutatkozott be a felnőttek között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában