NB I.

2022.04.10. 14:58

Révész Attila: Becsaptak a kollégáim

A Mezőkövesdtől hazai pályán vereséget szenvedő Kisvárda szakmai igazgatója szerint a fegyelmezetlenség és a „félreedzettség” miatt esett vissza a csapat teljesítménye.

A bennmaradásért küzdő Mezőkövesd 2–1-re győzött a második helyért harcoló Kisvárda vendégeként az OTP Bank Liga 27. fordulójában. Révész Attila a mérkőzés után az M4 Sportnak elmondta, váratlanul érte a hazai vereség, de a második félidőben látottak alapján a Mezőkövesd megérdemelte, mert jobban akarta a győzelmet.

A szakmai igazgató szerint a csapat legnagyobb problémája a játékosok fegyelmezetlensége, ezért pedig az Erős Gábor vezette edzői stábot tette felelőssé. „Az edzői stábnak ezen a területen változtatnia kell, tapasztalatlanok még, sok mindent megengednek a játékosnak, márpedig a hétközi munka visszaköszön a hétvégén. A fegyelmezettség a mindennapokkal javítható, az edzéseken a fókusz hiányára vezetem vissza, rossz munkát végeztünk ugyanúgy, mint a múlt héten. Azelőtt is becsaptak a kollégáim, az MTK-meccs előtt leszidtam a játékosokat, majd visszamenőleg két hétre megnéztük az edzésmutatókat és elnézést kértem a játékosoktól, mert a kollégák félreedzették a csapatot. Ezt sikerült valamelyest kijavítanunk, viszont a héten ugyanezzel a problémával szembesültem. Nagyobb kontroll kellene, de az jelenleg nem lehetséges” – fogalmazott Révész Attila.

 

A nyilatkozatok videói IDE kattintva tekinthetők meg. 

 

A kövesdiek vezetőedzője, Supka Attila elégedett volt a csapattal, szerinte megérdemelten nyertek. „Amit szerettünk volna játszani, azt nagy részben meg tudtuk oldani. Az első félidőben leginkább a szél volt az ellenfelünk, nem tudtuk kiszámítani azokat a labdákat, amiket felíveltek, ebből nem tudtuk a második labdákat begyűjteni. A második félidőben már a játékunk is jobb volt, voltak lehetőségeink, gólt is rúgtunk. Aki ma pályára lépett, az jó teljesítményt nyújtott, megérdemelten nyertük meg ezt a mérkőzést.”

A győztes gólt szerző Cseke Benjamin nem volt maradéktalanul elégedett saját játékával. „A gólpassz és a gól mindenképp jó dolog, de összességében annyira nem voltam elégedett magammal, voltak helyzkedésbeli problémák, de a lényeg, hogy nyert a csapat és előrébb tudtunk lépni a tabellán. Kijöttünk a gödörből, de keményen kell tovább dolgozni.”

Ötvös Bence, a hazaiak középpályása szerint nem volt jobb a Mezőkövesd, inkább a Kisvárda esett vissza nagyon a második félidőben. „Az első félidőben domináltunk, szinte a térfelünkre sem jöttek át. A második félidőben is jól kezdtünk, volt egy lesgólunk, aztán érthetetlen módon ők vették át a kezdeményezést és nem volt meg az az átütő erő, ami kellett volna. Lehet, hogy a szél miatt volt ez, az első félidőben minket támogatott, a másodikban őket. Az első félidőben lezárhattuk volna a mérkőzést, megvoltak a helyzeteink, ha koncentrálunk a befejezéseknél, vagy jó megoldást választunk, akkor itthon tudjuk tartani a három pontot, így sajnus nullával zártuk a mérkőzést. Mentalitásban kell változnunk, keményebben bele kell menni a párharcokba, végig kell bírni azt, amit az első félidőben csináltunk, arra lehet építkezni.”

 

Borítókép: Révész Attila | Fotó: m4sport.hu

 

Forrás: m4sport.hu

 

 

Címkék#nb 1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában