Mennyei

2022.05.01. 20:59

A jégen táncolást is stílusosan teszik

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában három mérkőzést rendeztek vasárnap.

Fotó: Shutterstock

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 26. forduló


Ibrány–Nagyecsed 1–2 (0–2)
Ibrány, 250 néző, v.: Oláh.
Ibrány: Tóth – Buka, Kiss P. (Mészáros), Makai, Lakatos, Nagy, Csáki, Somogyi (Pápa), Gergely (Molnár), Jeddi, Kállai. Edző: Kiss Tamás.
Nagyecsed: Sarkadi – Zámbó, Nyíri (Erdős), Pócsi, Bulyáki K. (Bulyáki A.), Kóka S., Kóka R., Sarkadi, Angyal (Nyíregyházi), Mezei, Somlyai. Edző: Kósa József.
Gól: Nagy, illetve Mezei, Sarkadi. Ifi: 1–7.
Kiss Tamás: – Természetesen a Magyar Kupa- és a hétvégi bajnoki vereségért vállalom a felelősséget, hiszen a játékosokat én küldöm ki a pályára, azt viszont nem tudom irányítani, hogy a pályán mit csinálnak, milyen döntést hoznak. Van még négy forduló hátra, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a dobogón zárjunk!
Kósa József: – Nagyszerű csapat otthonában, fantasztikus játékkal megérdemelt győzelmet szereztünk. Ziccerek alapján már hamarabb is lezárhattuk volna, de sajnos azok kimaradtak. Így is hatalmas gratuláció az egész csapatnak és a kis szurkolótáborunknak!

Balkány–Nagyhalász 2–1 (1–0)
Balkány, 150 néző, v.: Kondor.
Balkány: Hegyes – Sallai, Kerecsen, Fodor, Furó (Szabó), Rózsa (Máté), Bartha, Vasas, Tőkés, Németi, Pallai. Edző: Mirgai László.
Nagyhalász: Kőrösi – Varga, Tóth, Kató (Mészáros), Korsoveczki, Kölcsi, Babják, Nagy (Beri), Simon, Mátrai, Oláh. Edző: Nagy Lajos.
Gól: Rózsa, Bartha, illetve Oláh.
Mirgai László: – Mindkét csapat sokat tett a győzelemért. Kettő nulla után lezárhattuk volna a mérkőzést, sajnos kimaradtak a ziccerek. A végén egy figyelmetlenség miatt az ellenfél szépített, így a hajrá meleg lett, de megérdemelten nyertünk. Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert az egy hét alatt játszott három meccsen veretlenek maradtunk és kétszer nyerni is tudtunk.
Nagy Lajos: – Vékony jégen táncolunk, de még azt is stílusosan tesszük: bakancsban. Egy deka szerencsénk nem volt. Talán többet kell tenni azért, hogy Fortuna ismét a kezünket fogja.

Mándok–Nyírmeggyes 0–1 (0–0)
Mándok, 100 néző, v.: Harsányi.
Mándok: Lőrincz – Maroda, Ari, Oláh, Törtei, Lusánszki, Haller, Krajnyák, Nardai, Bugyi (Nagy), Illés (Lakatos). Technikai vezető: Dancs Attila.
Nyírmeggyes: Zán – Savrnoh (Sivadó), Nagy Zs., Török, Nógrádi, Batizi Pócsi, Preg (Hornyák), Nagy D. (Hadadi), Szondi, Folytán, Drabik. Edző: Kovács László.
Gól: Török. Ifi: 9–3.
Dancs Attila: –
Kovács László: – Nem a legszebb játékkal, de nagyon fontos három pontot szereztünk. Gratulálok a csapat valamennyi játékosának a teljesítményéhez! Külön ki kell emelnem Zán Krisztián kapusunkat, aki jelentős szerepet vállalt a győzelmünkben!

Címkék#megye 1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában