NB III.

2022.05.22. 16:14

"A második félidőben a hátrány tudatában még többet kockáztattunk"

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 37. forduló.

Újpest II.-Kisvárda II. II 2–0 (1–0)

Újpest Labdarúgó Sportcentrum, v.: Horváth. 
Újpest II: Hámori – Horváth, Eckl, Kenyeres (Tóth), Benyó (Geiger), Szűcs, Lukáts (Hajdi), Radosevic, Kaszás (Simon), Fehér, Bíró. Edző: Mundi Viktor. 
Kisvárda Master Good II: Perehanec – Czene, Králik, Vass, Sikorszki – Avetiszjan, Szőr – Czérna (Simon), Kirjuhin (Perevuznik), Nikolasin (Heles)) – Bokor (Honcsar). Edző: Kocsis János. 
Gól: Fehér (41.), Geiger (83.)
Kocsis János: – Az egész mérkőzésen nagy mezőnyfölényben játszottunk, és a mi akaratunknak kellett volna érvényesülni. ám nem nagyon tudtunk mit kezdeni az ellenfél szervezett és mély védekezésével. A szünet előtt ráadásul elkövettünk egy nagy hibát, hagytuk, hogy szöglet után a rövid oldalon beguruljon a labda, és nem sikerült felszabadítani. A második félidőben a hátrány tudatában még többet kockáztattunk, mentünk előre. Meg is voltak a lehetőségeink, kapufát lőttünk, tizenegyest harcoltunk ki, de azt sem sikerült értékesíteni. Törvényszerű a vereség, ha ekkora mezőnyfölény és ennyi kidolgozott helyzet ellenére nem tudunk a kapuba találni.

Sényő-Carnifex-DEAC 1-1 (0-0)

Sényő, 300 néző, v.: Szigetvári.
Sényő-Carnifex: Gagyi - Bodó, Klepács, Fabu, Toldi, Kapacina K. (Páll), Farkas, Tóth, Kapacina V., Vámos (Phrakonkham), Orosz. Edző: Fiumei Viktor és Imrő László.
DEAC: Deczki - Sárosi, Spitzmüller, Szabó, Al-Sheraji, Lakatos, Újvárosi, Bidzilya, Virág, orosz, Székely. Edző: Sándor Tamás.
Gól: Kapacina V. (60.), illetve Székely (72.)
Imrő László: - Ha nem tudsz nyerni, legalább ne kapj ki! Az első féidőben a DEAC talán közelebb állt ahhoz, hogy vezetéshez jusson. A szünet utáni játékunkkal rászolgáltunk az egy pontra Nem vagyunk csalódottak, viszonylag szépen búcsúztunk a hazai pályától. Van hatvanegy pontunk és hetediktől rosszabbak nem lehetünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában