NB III.

2022.05.07. 08:45

A regeneráció a várdai fiatalok mellett szól

A sényőiek szeretnék feledtetni a szerdai feledhető produkciót.

ML

A kisvárdaiak ismét otthon játszanak

Forrás: Ombodi tamás

A hétközi forduló után vasárnap lehet javítani, illetve lehet folytatni a pontgyűjtögetést a honi foci harmadik vonalában. A Keleti csoportban az előbbi vár a Sényő-Carnifex együttesére, hiszen zsinórban öt győzelem után szerdán kikapott Hidasnémetiben. Az ellenfél a Putnok lesz. 
 

Ketten kisárgultak 


– Ezer sebből vérzünk és sok idő nincs arra, hogy összekapjuk magunkat – indította a beszélgetést Imrő László, a Sényő-Carnifex edzőpárosának tagja. – Kicsit összecsaptak felettünk a hullámok, viszont bízunk magunkban és igazából ilyenkor derül ki, hogy ki mit ér. Ketten – Bodó és Klepács – besárgultak, Fabu játéka kérdéses, ám akik a vasárnapi keretben lesznek, azok szeretnék majd feledtetni a szerdai feledhető produkciót. Egyébként semmi kritika nem érheti a fiúkat egy ilyen sorozat után, a vereség előbb vagy utóbb bekövetkezett volna. 


– Ami a vasárnapi találkozót illeti, a putnokiak stabilak, fegyelmezetten védekeznek és gyorsan tudnak kontrázni. A kapu előtti pontrúgásaik pedig veszélyesek, igyekszünk a lehető legjobban felkészülni ellenük – így Imrő László. 


A Kisvárda Master Good II. szerdán hazai pályán nyert, vasárnap újfent a Várkerti Sporttelepen szeretné megszerezni a három pontot, mégpedig a tiszafürediek ellen. 
 

Fejlődni kell labdabirtoklásban 


– A békéscsabaiak elleni szerdai találkozó jó dolgait szeretnénk megtartani, akkor egy harminc perc nagyon jól nézett ki – kezdte érdeklődésünkre Kocsis János, a kisvárdaiak mestere. – Vasárnap ugyanilyen játékot várok, de ezt az időtartamot megnyújtva, illetve a remélhetőleg megszerzett előnyt megtartva. Labdabirtoklásban mindenképpen fejlődni kellene. 


– A Tiszafüred tavaszi produkcióján egyértelműen látszik, hogy fontos számára az NB III.-as tagság meghosszabbítása. A fürediek az elmúlt három meccset kapott gól nélkül hozták le, szerdán megverték a BKV Előrét idegenben. Soraiban vannak rutinos, magasabb osztályt megjárt játékosok, ám bízom benne, hogy a hétközi meccs után a regeneráció és a fizikai mutatók mellettünk szólnak. Nagyon bízom abban, hogy mindhárom pontot itthon tudjuk tartani – mondta Kocsis János. 

 

Labdarúgás: NB III.


Kelet-csoport, 35. forduló, vasárnap

 

Kisvárda Master Good II.–Tiszafüred

Várkerti Sporttelep, 17., v.: Tóth (Kovács, Vilmányi). 

Sényő-Carnifex–Putnok

Sényő, 17., v.: Kovács (Kulcsár, Molnár). 
 

További mérkőzések: Újpest II.–DEAC, DVTK II.–Törökszentmiklós (11), Békéscsaba II.–Eger (12). Füzesgyarmat–Hajdúszobosz­ló, Kazincbarcika–Tiszaújváros, DVSC II.–BKV Előre, Tállya–Jászberény, Salgótarján–Hidasnémeti (17) 

Címkék#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában