NB III.

2022.05.14. 12:09

A sényői csapat feledtetné a két kisiklását

A kisvárdaiak szeretnének ismét előrelépni a kis Loki elleni meccsen.

ML

A sényőiek (kékben) pontosan akarnak hazatérni | Fotó: MW/Kozma István

Fotó: Kozma István

Még három forduló van hátra a labdarúgás harmadik vonalában. A Keleti csoportban szereplő csapataink közül a nagyok vasárnapi meccse miatt a Kisvárda Master Good II. szombaton délután fogadja a szintén élvonalbeli Loki tartalékját. A hatodik helyen (59 ponttal) álló mieinknek zsinórban a harmadik hazai meccse következik, az előző kettőt megnyerték. A debreceniek tizenegyedikek (45), ők három hazai meccs után (két győzelem és egy iksz) lépnek pályára vendégként. Ősszel a két együttes találkozóját a hajdúságiak nyerték 2:0-ra. 

– Nem lesz könnyű dolgunk, ugyan a középmezőny vége felé van a Debrecen, ám az elmúlt tíz meccsen a második legtöbb pontot gyűjtötte – kezdte érdeklődésünkre Kocsis János, a Kisvárda Master Good II. mestere. – Látszik, hogy a bajnokság végére összeálltak. Az egyébként a tartalékcsapatoknál gyakran előfordul, hogy a korosztály beleerősödik a bajnokságba. Nem lesz egyszerű meccs, de bízom a sikerben. Volt két idegenbeli vereségünk, úgy vélem, abból már kilábaltunk, és az utóbbi találkozókon amellett, hogy nyertünk, még a játék is elfogadható volt. Amennyiben ebben még fejlődni tudunk, meg lehet a három pont. Bízom benne, hogy sikerül visszavágni a debreceni vereségért. 

– Mit szeretnék látni szombaton? Mindenképpen szeretném, hogy egy picit lépjünk előre, legyen biztosabb a labdabirtoklásunk és jobb a helyzetkihasználásunk. Van mit javítani, szeretném, hogy a szerzett góljaink száma minél többel gyarapodjon, a kapottaké pedig ne változzon – így Kocsis János. 

Nehéz meccsre számítanak 

A Sényő-Carnifex más passzban várja a vasárnapi vizitet. A hetedik helyen (57 pont) álló kék-sárgák a tizenötödik (35) Jászberény vendégei lesznek vasárnap. A mieink egy remek sorozat után a legutóbbi két meccsüket elveszítették. A berényiek zsinórban hétszer kaptak ki, így bizonyára odateszik majd magukat. Főként, hogy ősszel Sényőn a hazaiak nyertek 2–1-re. 

– Természetesen szeretnénk feledtetni az elmúlt két mérkőzés kisiklását – indította a beszélgetést Imrő László, a Sényő-Carnifex edzői párosának tagja. – Nyilván azzal is tisztában vagyunk, hogy a hazai csapat jelenlegi helyezése félrevezető, hiszen ettől sokkal többre képes. Nem számítunk könnyű meccs­re, sőt minden bizonnyal igen nehéz elé nézünk. Ezzel együtt szeretnénk, ha vasárnap gyarapodna a pontjaink száma. Nincs sérültünk és eltiltottunk, a srácok nagyon készülnek a győzelemre. 

Labdarúgás: NB III.

Keleti csoport, 36. forduló. Szombat. Kisvárda Master Good II.–DVSC II. Várkerti Sporttelep, 16. 
Vasárnap. Jászberény–Sényő-Carnifex. Városi Stadion 17. 
További mérkőzések: Hidasnémeti–Diósgyőri VTK II, BKV Előre–Újpest II., Tiszaújváros–Békéscsaba II., Törökszentmiklós–Füzesgyarmat, Putnok–Salgótarján, Debreceni EAC–Tállya, Eger SE–Tiszafüred, Hajdúszoboszló–Kazincbarcika. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában