Kosárlabda

2022.05.31. 09:31

A város ismét bizonyított

Nyíregyháza idén is remek állomása volt a streetballsorozatnak.

MK

A nyíregyházi önkormányzat sportreferense, Hornyák Enikő is pályára lépett

Fotó: Pusztai Sándor

Szombaton 15. alkalommal rendezték meg Nyíregyházán a Streetball Challenge országos sorozatot. Megyénk székhelye idén a második állomás volt. A megyei szövetség jóvoltából egyedülálló módon csak nálunk féláron nevezhettek a csapatok. Ezt rengetegen kihasználták, összesen 65 csapat küzdött a kategóriák végső győzelméért.

 

Az ügyvezető is kosarazott 


Elsősorban az utánpótlás korosztályokban volt népes a mezőny, de a felnőttek csoportjaiban is többen mérették meg magukat, mint a korábbi években. Érkeztek csapatok Budapestről, Hajdúböszörményből, de még Romániából is. Érdekesség, hogy a cégek közötti versenyben a Nyíregyházi Sportcentrum és a nyíregyházi önkormányzat közös csapatában az Élsport Kft. ügyvezetője, dr. Mohácsi Máté is pályára lépett – ő a sportolói pályafutása befejezése óta először húzott kosárcipőt. 


A Kossuth téren összesen kilenc pályát állítottak fel a szervezők, némelyiken kifejezetten színvonalas mérkőzéseket láthattak az érdeklődők. A főszervezők minden bizonnyal meggyőződtek róla, hogy érdemes folytatni a hagyományt és Nyíregyháza jövőre is kiemelkedő állomása lehet a versenysorozatnak.

Címkék#streetball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában