Hübner Nyíregyháza BS

2022.05.20. 09:29

Az ötödik szezonját kezdheti Nyíregyházán

MK

Bazsó Brúnó

Fotó: A szerző

Nyolc csapat számára még csak szerdán kezdődött el az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság rájátszása, a háttérben azonban már alakulnak a következő idény játékoskeretei. A Hübner Nyíregyháza BS vezetősége is azon dolgozik, hogy minél erősebb csapatot alkosson, ennek eredményeként csütörtökön örömmel jelentette be a klub, hogy szerződést hosszabbított Bazsó Brúnóval. 

– Remek újoncszezont zártunk, hiszen sikerült elérnünk a célunkat – mondta el a játékos. – Sokadik évemet töltöttem itt, jól is érzem magam, úgyhogy nem volt nehéz meghozni a döntést arról, hogy aláírjak-e egy újabb évre. 

A tavalyi döntő egyik hőse 

Bazsó 2018-ban szerződött Nyíregyházára, a B csoportban három éven át húzóembere volt a Cápáknak. A tavalyi, a finálé ötödik, mindent eldöntő mérkőzésén öt triplát értékesítve 24 ponttal és 9 lepattanóval vette ki részét a BKG legyőzéséből, ami bajnoki címet ért. 

A 27 éves, 3-as és 4-es poszton bevethető játékosnak az élvonalban is voltak remek meccsei: emlékezetes az Oroszlánynak dobott 14 pontja, valamint az alsóházi középszakaszban játszott zalaegerszegi mérkőzése, melyen fontos kosarakat szerezve 10 ponttal segítette győzelemhez a csapatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában