Megye I.

2022.05.21. 19:55

„Ennyit jelent, ha a keretünkben van legalább tíz egészséges felnőtt futballista”

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában négy mérkőzést rendeztek szombaton.

Megye I. Tarpa-Ibrány

Fotós: Gazdag Mihály

Megye I. Tarpa-Ibrány

Fotós: Gazdag Mihály

Nyírmeggyes–Vásárosnamény 0–3 (0–3)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Varga.
Nyírmeggyes: Zán – Savrnoh (Székelyi), Nagy Zs. (Sivadó), Török (Hornyák), Nógrádi, Batizi Pócsi, Preg, Nagy D., Szondi, Folytán, Drabik (Hadadi). Edző: Kovács László.
Vásárosnamény: Kardos – Géczi, Bátyi, Szabó R. (Szabó T.), Zán, Deskó, Misák, Illés (Berec), Csordás, Barta (Horváth), Orosz. Játékos-edzők: Illés Péter, Géczi István.
Gól: Deskó 2, Géczi. Ifi: 3–3
Kovács László: – Tipikusan az a mérkőzés volt, amin ha másnapig játszunk, se tudtunk volna gólt szerezni, pedig ennyi lehetőséget talán még egy mérkőzésen sem alakítottunk ki. Velünk ellentétben a Namény nagyon jól gazdálkodott a lehetőségeivel. Gratulálok a győzelemhez!
Géczi István: – Helyzetek alapján megérdemelten győztünk. További sok sikert a Meggyesnek!

Nagyecsed–Gyulaháza 1–0 (1–0)

Nagyecsed, 83 néző, v.: Fehér.
Nagyecsed: Makó – Sarkadi G., Zmbó, Pócsi, Bulyáki K. (Terdik), Bulyáki A., Kóka R., Erdős (Kóka S., Bernáth, Mezei (Angyal), Somlyai (Gömze). Edző: Kósa József.
Gyulaháza: Kasza – Papp (Fedor), Gáti (Veisz), Kozma Zs. (Kozma J.), Tóth, Kozma M., Csépke, Köblös, Koszta, Lakatos, Galambos. Edző: Bardi Gábor.
Gól: Sarkadi G.
Kósa József: –  Gratulálok a vendégeknek a tisztes helytálláshoz. Ez is a mi csapatunk, sajnos ezúttal csak ennyire futotta. Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz, a lényeg, hogy megszereztük a három pontot.
Bardi Gábor: – Sportszerű mérkőzésen, jó játékvezetés mellett megérdemelten győzött a Nagyecsed, de úgy érzem, mi is helytálltunk!

Mátészalka–Csenger 3–0 (1–0)

Mátészalka, 150 néző, v.: Paráda.
Mátészalka: Budaházi – Scheibli (Papp), Szabó B., Virág (Varga), Lyáh (Raffai), Szabó B. (Kovács), Huszti, Gergely (Szigeti), Magyari, Bodó, Baráz. Edző: Kiss Gábor.
Csenger: Korompai – Popovics, Nagy, Csorvási, Antal, Stef, Barcsay M. (Katona), Osváth, Gaál, Szedlacsek (Balogh), Bence. Edző: Barcsay István.
Gól: Lyáh, Virág, Varga.
Kiss Gábor: – Nagyot melóztak a fiúk, amiért természetesen jár az óriási gratuláció! Ennyit jelent, ha a keretünkben van legalább tíz egészséges felnőtt futballista.
Barcsay István: – A hétközi kupamérkőzés nagyon sokat kivett a játékosokból, nem tudtak felpörögni és ennek a vége csak vereség lehetett.

Tarpa–Ibrány 4–0 (2–0)

Tarpa, 200 néző, v.: Gergely.
Tarpa: Shosh (Shchepkovskyi) – Zayka, Sruzhbliak, Komári, Rozman (Kostik), Barta (Motychka), Kofel (Palchei), Herman (Hlushko), Lohvinchuk, Bodan, Gál. Edző: Varga Gyula.
Ibrány: Tóth – Mészáros, Kiss P. (Bészély, Nagy, Somogyi, Pápa (Molnár), Gergely (Makai), Buka, Jeddi, Kállai, Zubora. Edző: Kiss Tamás.
Gól: Gál, Barta, Rozman, Motychka.
Varga Gyula: – Köszönöm a szurkolóknak, hogy bíztak bennünk és végig támogatták a csapatot. Gratulálok a fiúknak, további sok sikert az Ibránynak!
Kiss Tamás: – Gratulálok a Tarpának!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában