Nyíregyháza

2022.05.13. 08:40

Ezüstérmes nyíregyházi röplabdázók

A nyíregyháziak második hellyel koronázták meg a sikeres szezont.

KM

Budapesten döntőzött az U13-as csapat

Fotó: NYSC

Röplabda. Múlt hétvégén a Vasas otthonában rendezték meg az U13-as I. osztály országos bajnokságának döntőjét. Az NYSC U13 A csapata első helyen kvalifikálta magát a legjobb nyolc együttes közé, végül ezüstérmet szerzett. 

– Az egész szezonban nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk, hiszen húsz mérkőzésből tizenkilencet nyertünk és egyet vesztettünk – idézi az NYSC honlapja Moravszki Gyuláné edzőt. – Sajnos a döntő pillanatban egy kicsit meginogtunk, de ez lehetett azért is, mert mi voltunk az egész éves teljesítményünk alapján az országos döntő esélyesei. Ez teherként nehezedett a lányokra. Nagyon büszkék vagyunk a lányokra és ezúton is gratulálunk az ezüstéremhez! 

U13 OMB I. osztály A csoport, döntő

Csoportmérkőzések: BRSE Fehér–NYSC 1:2, NYSC–MTK Budapest 2:1, NYSC–UTE U13 „A” 2:1. Elődöntő: Gödöllő–NYSC 1:2. Döntő: Vasas Piros–NYSC 2:0 

A torna MVP-je: Pampuch Gréta. A csapat legjobbja: Madura Anna. 

A nyíregyházi csapat tagjai: Szulyák Ágnes, Madura Anna, Sulyok Csenge Zsófia, Piószegi Regina, Csabai Flóra Lina, Kalló Olivia, Szabó Lívia Boglárka, Hrabina Petra, Pampuch Gréta, Palicz Vivien, Révész Odett. Edzők: Moravszki Gyula, Moravszki Gyuláné. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában