Megyei II.

2022.05.13. 08:49

"Ha a régi nagy spílerek mellé fel tudnának nőni a fiatalok, gólgazdag mérkőzés is kerekedhetne a meccsből"

Labdarúgás: megyei II. osztály, 24. forduló, tippelő.

Fotó: Gazdag Mihály

Gémtech csoport 

Tippel: Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője. 

Sonkád (8.)–Nyírcsaholy (4.): – Ha a hazaiak megfelelő minőségben tudnak pályára lépni, győztesen hagyhatják el a küzdőteret. 
Milota (12.)–Szatmárcseke (10.): – Ráfér Laciékra a siker. Hazai győzelmet tippelek. 
Nábrád (14.)–Tisztaberek (9.): – Az utóbbi mérkőzéseken a Berek elkapta a fonalat. Vendégsiker. 
Nyírvasvári (5.)–Nagydobos (6.): – Hazai pályán a Vasvári ellen nem lehet biztosra menni, még a fiatal, sokat futó Dobosnak sem. A vendégeket esélyesebbnek érzem. 
Ópályi (13.)–Kocsord (11.): – Ha a régi nagy spílerek mellé fel tudnának nőni a fiatalok, gólgazdag mérkőzés is kerekedhetne a meccsből. A hazai pálya előnye dönthet. 
Encsencs (7.)–Csengersima (1.): – Érzésem szerint a Sima már nem fog botlani. 
Nyírbéltek (2.)–Vámosoroszi (3.): – Nem tudni még, milyen minőségben tudunk elutazni, mindezek ellenére bízom a meglévő emberek hozzáállásában, ha ez rendben van, akkor nagy meglepetés nem érhet majd minket. 

Pannónia Zrt. csoport 

Tippel: Seregi Mihály, a Kótaj edzője. 

Tiszalök (8.)–Kállósemjén (1.): – A bajnokcsapat behúzza ezt a mérkőzést is. 
Geszteréd (13.)–Tiszavasvári (4.): – Jobb csapat a Tiszavasvári, de a Geszteréd hazai pályán bármire képes. 
Nagykálló (10.)–Ófehértó (11.): – A kállói csapat megnyeri a mérkőzést. 
Nyíribrony (12.)–Nyírlugos (14.): – Hazai győzelmet tippelek. 
Kálmánháza (7.)–Apagy (3.): – Kálmánházán mindig veszélyes futballozni, de a jó pálya előnye az apagyi csapat malmára hajtja a vizet. 
Biri (6.)–Baktalórántháza (5.): – Nagyon kemény mérkőzésre számítok, a két csapat közti pillanatnyi forma fog dönteni. 
Rakamaz (9.)–Kótaj (2.): – Biztos vagyok benne, hogy Madalina mester mindent megtesz annak érdekében, hogy jól felkészítse a csapatát, de nekünk – mint mindig – egyetlen egy célunk van, megnyerni a soron következő mérkőzést! 

Nyírerdő csoport 

Tippel: Balla János, az Újdombrád edzője. 

Jéke (14.)–Szabolcsveresmart (8.): – Néhány héttel ezelőtt igazi „kiesési rangadó” lett volna. Mindkét csapattal játszottunk már és érzésem szerint a Jéke jobb focit játszik, de ez idáig az eredményekben nem mutatkozott meg. Háromesélyes mérkőzésnek tartom. 
Nyírkarász (6.)–Ajak (11.): – Karászban a téli váltás után jó irányba terelődött a csapat teljesítménye. Két azonos képességű csapat meccsén a hazai pálya előnye dönthet. 
Ladányi TC (12.)–Pátroha (5.): – A Ladány a huszonnegyedik órában van, de nem tartom valószínűnek, hogy mindhárom pontot otthon tudja tartani. 
Fényeslitke (13.)–Tuzsér (7.): – A Litke már nem sokat hibázhat, ha meg akarja hosszabbítani megye kettes tagságát, de a Tuzsér támadósebessége pontokhoz segítheti a vendégeket. 
Kék (10.)–Vaja (3.): – Két csapat, amit két, remek szakember irányít. Kiegyenlített mérkőzésen nem tudnám megmondani, hogy ki nyer. 
Gergelyiugornya (2.)–Záhony (1.): – A szezon mérkőzését játssza a két csapat. Ha az Ugornya nyer, akkor még mi is beleszólhatunk a bajnoki cím eldöntésébe. 
Újdombrád (4.)–Tiszakanyár (9.): – A szomszédvári rangadón szeretnénk a lelkes szurkolóinkat jó és eredményes játékkal kiszolgálni. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában