Mennyei megyei I.

2022.05.07. 20:08

"Ha valakiből hiányzik a motiváció legminimálisabb csírája is, az ne űzze ezt a sportágat"

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában öt mérkőzést rendeztek szombaton.

Fotó: Dodó Ferenc

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 27. forduló


Nyírmeggyes–Nyírbátor 2–2 (1–1)


Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Tomori.

Nyírmeggyes: Zán – Hornyák (Sivadó), Nagy Zs., Török G., Nógrádi, Batizi Pócsi (Savrnoh), Preg, Székelyi, Nagy D., Szondi, Folytán. Edző: Kovács László.

Nyírbátor: Kiss – Bakosi – Selymes, Nagy T., Szabó, Danó, Bakó, Varga, Lukács (Török I.), Erdei, Hegedüs, Lukács. Játékos-edző: Erdei Zoltán.

Gól: Nagy D., Savrnoh, illetve Erdei (11-esből), Varga.

Kovács László: – Szomszédvári rangadón nem fér bele, hogy büntetőt hibázzunk. Kialakított helyzetek alapján a mérkőzés végén örülök az egy pontnak is. További sok sikert kívánok a Bátornak!

Erdei Zoltán: – Az első félidőben nagyon enerváltan játszottunk, a másodikban aztán a helyzetek alapján le kellett volna zárnunk a mérkőzést, de sajnos ezt nem tettük, így itt hagytunk két pontot a Meggyes otthonában. Gratulálok az ellenfél kapusának a mérkőzésen nyújtott teljesítményéhez!
 

Vásárosnamény–Nyíregyháza II. 2–2 (0–2)


Vásárosnamény, 400 néző, v.: Fehér.

Vásárosnamény: Kardos – Géczi, Bátyi, Szabó R., Zán, Deskó, Misák, Illés (Berec), Csordás, Barta, Orosz. Edző: Géczi István, Illés Péter.

Nyíregyháza II.: Talián – Szabó B., Pataki, Oláh (Panyi), Hunyadi, Gönczör, Banyoi, Tagai, Kardos, Csilus, Ferencz (Sógor), Tudja (Szücs). Edző: Huszák Géza.

Gól: Barta 2, illetve Oláh 2.

Géczi István: – Az első félidőben a vendégcsapat megérdemelten szerzett vezetést, a második játékrészben jelentősen feljavultunk, ami alapján rászolgáltunk legalább az egy pontra.

Huszák Géza: – Az első félidőben több góllal kellett volna vezetnünk. A másodikban 2–1-nél is voltak lehetőségek, hogy lezárjuk a mérkőzést, de a harcos és lelkes Vásárosnamény kiegyenlített, nem érdemtelenül.
 

Nyírgyulaj–Gyulaháza 2–2 (0–0)


Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Kertész.

Nyírgyulaj: Szegedi – Szabó (Fedor I.), Kovács, Tóth, Ács, Nagy, Haburcsák, Fekete, Vass, Domokos (Bagi), Orosz. Edző: Lukács Tibor.

Gyulaháza: Papp – Parádi (Kozma Zs.), Kozma J. (Fedor A.), Kozma M., Koszta, Illés, Csépke, Köblös, Lakatos, Galambos, Kasza. Edző: Bardi Gbor.

Gól: Nagy, Ács, illetve Köblös, Kozma Zs. Ifi: 8–2.

Lukács Tibor: – Fájó pontokat veszítettünk a hajrában, remélem, ez a bajnokság végén nem bosszulja meg magát.

Bardi Gábor: – Pontot szereztünk, de sajnos a mi helyzetünkben túl sok értéke már nincs.
 

Nagyecsed–Balkány 1–1 (1–0)


Nagyecsed, 150 néző, v.: Gergely.

Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Nyíri, Pócsi, Bulyáki K., Buláyki A. (Bernáth), Kóka S., Kóka R., Angyal, Mezei (Erdős), Nyíregyházi (Gömze). Edző: Kósa József.

Balkány: Hegyes – Sallai, Kerecsen, Szabó, Fodor (Máté), Furó, Rózsa, Csatári, Bartha, Vasas, Tőkés, Pallai. Edző: Mirgai László.

Gól: Nyíregyházi, illetve Bartha. Ifi: 4–0.

Kósa József: – Ebben a mérkőzésben ennyi volt, reális az eredmény. Gratulálok a vendégeknek is!

Mirgai László: – Az első félidő elején rögtön kaptunk egy buta 11-est, ami kicsit megfogta a csapatot, de lehet mondani, hogy utána hetven percig a mi akaratunk érvényesült. Teljesen beszorítottuk a hazai csapatot, és bombagóllal egyenlítettünk. Érett a győztes gól, de sajnos nem sikerült betalálnunk. Nagyon értékes egy pontot szereztünk, minden elismerésem a srácoké!
 

Mátészalka–Ibrány 0–2 (0–1)

 

Mátészalka, 120 néző, v.: Veres.

Mátészalka: Szilágyi – Scheibli (Varga), Szabó D., Virág, Lyáh (Kovács), Szabó B., Huszti, Gergely (Szigeti), Magyari, Bodó, Baráz. Edző: Kiss Gábor.

Ibrány: Tóth – Buka, Makai (Pápa), Lakatos, Nagy D., Csáki (Jeddi), Somogyi, Gergely B. (Kiss P.), Molnár (Mészáros), Kállai, Zubora. Edző: Kiss Tamás.

Gól: Kállai.

Kiss Gábor: – Az nem lehet mentség, hogy nagyon sok a meghatározó sérült játékosunk. Elszomorító, hogy hazai pályán nem hiszünk magunkban, hit és alázat, valamint tűz nélkül focizunk le egy ilyen mérkőzést. Ha valakiből hiányzik a motiváció legminimálisabb csírája is, az ne űzze ezt a sportágat.
 

Kiss Tamás: – A játék képe és a helyzetek alapján megérdemelten hoztuk el a három pontot egy nagyon fegyelmezett és szervezett csapat otthonából.

Címkék#megye 1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában