Fogathajtás

2022.05.07. 08:30

Két első helyezéssel rajtoltak

Fogathajtóink elkezdték a szabadtéri szezont.

KM

Mikó Bence (balra) a díjátadón

Forrás: fogat.hu

Mezőhegyesen indult be a fogathajtók szabadtéri szezonja. Az elmúlt hét végi találkozón megyénk három kategóriában képviseltette magát, mégpedig sikerrel. A kettes fogatok CAN-B kategóriájában Mikó Bence (Újfehértói Titán Lovas Klub) díjhatásban a második, akadályban és maratonban az első helyen zárt, így összesítésben az élen végzett. 


Megsérült az egyik ló 


Szintén a dobogó legfelső fokára állhatott a CAN-A kategóriában ifj. Fekete György (Nyírbátori Lovas E.). Díjhajtásban a negyedik, maratonhajtásban és akadályhajtásban a második helyen zárt és ezzel összetettben megnyerte a versenyszámot. Fábián Ferenc díjhajtásban és maratonhajtásban tizedik, akadályhajtásban a nyolcadik, összesítésben szintén a nyolcadik helyen végzett. 


A négyes fogatok CAN-A kategóriájában Szakács Róbert (Nyírbátori Lovas E.) indult. Díjhajtásban és akadályhajtásban hatodik, viszont a maratonhajtást feladta lova sérülése miatt, így összetett eredménye nincs a tavaly Eb-résztvevőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában