NB III.

2022.05.08. 19:15

"Ki lehet kapni egy jó csapattól, de nem így..."


Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 35. forduló


Sényő-Putnok 0-5 (0-3)


Sényő, 200 néző, v.: Kovács.

Sényő-Carnifex: Járvás - Fenyőfalvi, Toldi, Kapacina K. (Balogh), Phrakonkham, Farkas, Schmidt (Mányi), Tóth, Kapacina V., Vámos (Páll), Orosz. Edző: Fiumei Viktor, és Imrő László.

Putnok: Cserepka - Gellén, Nádimov, Nagy, Katona, Buda, Csutora, Dobrovolszki, Juhos, Fülöp. Edző: Szalai Ákos.

Gól: Katona, Budai, Nagy, Nadimov, Hadházi.

Imrő László: Amit felépítettük az elmúlt hat héten azt leromboltuk öt nap alatt. Ki lehet kapni egy jó csapattól, de nem így.
 

Kisvárda master Good II-Tiszafüred 4–1 (2–1)


Várkerti Sporttelep, 150 néző, v.: Tóth. 

Kisvárda Master Good II: Perehanec – Czene, Králik, Rubus, Sikorszki – Bíró, Szőr (Avetiszjan) – Simon (Hricu), Kirjuhin (Nikolasin), Heles (Kotroczó) – Bokor (Vass). Edző: Kocsis János

Tiszafüred: Tajti – Illés, Háda (Skulka), Kalóz (Bojtos), Bódis, Tomola, Barzsó, Vincze, Mácsai, Kertész, Barna. Edző: Dorcsák Zoltán

Gól: Bokor (5.), Králik (8.), Rubus (70.), Nikolasin (77.) illetve  Barna (27.)

Kocsis János: – Jól kezdtük a mérkőzés elejét, működtek a letámadásaink, illetve a pontrúgásaink, ebből sikerült gyorsan kétgólos előnyt szereznünk. A második félidőben is betálaltunk kétszer, így a győzelmünk nem forgott veszélyben. Örülök annak, hogy a cserék is tudtak hozzátenni, jár nekik is az elismerés.

Címkék#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában