Szparika

2022.05.24. 10:17

Feczkó Tamás szerint a második félidő szégyen volt

A Szeged elleni fiaskó hűen tükrözte a Szpari bajnoki szereplését.

KM

Novák Csanádék (labdával) fiaskóval zártak

Fotó: Trifonov Éva

Nem sikerült kivágnia a rezet a Szparinak a bajnoki zárómeccsen. Vasárnap a szegediek vizitáltak a balmazújvárosi stadionban. A sok ismerőssel érkező Tisza-partiak jutottak vezetéshez, aztán még tudott egyenlíteni a Spartacus, ám szünet után már csak a szegediek szereztek gólt, mégpedig hármat, így 4–1-re nyertek. 

Nevetséges ajándékgól 

– Szerettük volna szépen zárni a szezont, és ez sikerült. Egy nagyon jó szellemű társaság a miénk, nem kellett a játékosaimat külön motiválni az utolsó meccsre. A visszavonuló Germán Tamás pályafutásához gratulálunk, örülünk, hogy a jövőben is marad a klubnál! – nyilatkozta a meccs után a szegediek megbízott vezetőedzője, az az Andorka Péter, aki szintén játszott egykoron a nyíregyházi csapatban. 

– Ez a mérkőzés hűen tükrözte a szezonunkat – kezdte a meccs értékelését Feczkó Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Az első percben egy nevetséges gólt ajándékoztunk az ellenfélnek, majd olyan hibákat vétettünk, melyeket U15-ös csapatban sem lehet. Az első félidő második fele jól nézett ki, egyenlítettünk, volt egy meg nem adott gólunk, és helyzeteket alakítottunk ki. 

– A második félidőre egy szó van: szégyen! Nagyon sajnálom, hogy vannak olyan játékosok, akik nem érdemlik meg, hogy felvegyék a klub mezét, mégis itt vannak az öltözőben. Akik lélektelenül mennek fel a pályára, és nem tudnak küzdeni a Szpari címeréért, azoknak nincs itt helye – jegyezte még meg Feczkó Tamás.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában