Kempó

2022.05.24. 09:20

Nyíregyházi sikerek az Európa-bajnokságon

A közelmúltban Szigetszentmiklóson rendezték meg a Nyílt Kempó Európa Bajnokságot.

BB

Az eseményen részt vettek Miló András nagymester tanítványai is. A Tai Qi Boxing Se versenyzői közül a mester kategóriában küzdőtérre lépett női formagyakorlatban, és Európa bajnoki címet nyert Mikula Judit. Ő még Senior pusztakezes formában begyűjtött még egy harmadik helyezést is. Dr. Kupay Márta pusztakezes forma gyakorlatban lett ezüstérmes. Galyas Regina Junior puszta kezes és fegyveres számokban nyert két bronzérmet. 

Emellett a küzdelmi számokban (light contact, stop semi contact és chikara kurabe) szerzett még három ezüst érmet. Rimaszombati András a két küzdelmi számban egyaránt ezüstöt, a két formagyakorlatban egy ezüstöt és egy bronzot szerzett. Horvát Hajnalka Leticia Forma gyakorlatban VI. míg Lght contact küzdelemben a dobogó második fokára állhatott. A korábbi évekhez hasonlóan most is megrendezték a Speciál kategóriát ahol a fogyatékkal élők mérhették össze tudásukat. Itt Szécsi Nándor (idősebbekkel is megtűzdelt mezőnyben) lett második.

 

Címkék#kempo kupa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában