Kosárlabda

2022.05.09. 10:43

Országos jamboree az apáczais fiúkkal

KM

Fotó: illusztráció: pixabay

Miként a felnőtteknél, az utánpótláskorúaknál több sportágban is már a bajnoki hajrá következik, vagy már ott is tart a sorozat. A kenguru korosztályú (U11) kosárlabdázóknál a bajnoki alapszakaszban a Nyíregyházi Sportcentrum együttese a tizenhárom győzelem mellett mindössze egyszer szenvedett vereséget. 

A finalista srácok edzőjükkel
Forrás: Nyíregyházi Sportcentrum

Így jutott a keleti elődöntőbe, amelyet a közelmúltban Szolnokon rendeztek. Itt a mieink 66–42-re nyertek a MEAFC Vidrák ellen, majd 65–44-re kikaptak a Szedeák Aranysakálok együttesétől. 
Ezzel a torna második helyezettjeként jutottak az országos döntőbe, amelyet Országos Kenguru Jamboree néven rendeznek a hét végén Debrecenben. 
A Vajda Tamás irányította nyíregyházi együttes valamennyi tagja a Nyíregyházi Apáczai Csere János Általános Iskola és AMI tanulója. 

Keleti Jamboree

Sportcentrum–MEAFC Vidrák 66–42 

Sportcentrum–Aranysakálok 44–65 

Végeredmény: 1. Szedeák Aranysakálok, 2. Nyíregyházi Sportcentrum, 3. Kecskeméti Kosárlabda Akadémia, 4. MEAFC Vidrák 

A nyíregyházi csapat tagjai: Sallai Dániel, Sallai Márton, Teschmayer Ákos, Jasku Balázs, Sipos-Csík Soma, Asztalos Áron, Séra Csanád, Dózsa Balázs, Bessenyei Benett, Botrágyi Máté, Popovics Ádám, Kiss Korvin, Edző: Vajda Tamás 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában