Máriapócs

2022.05.19. 09:31

RabócsiRing: Szezonkezdő gumifüstölők

A technika kibabrált néhány pilótával a bajnoki futamon.

KM

Cselőtei Patrik nyerte a Pro kategóriát

Fotó: Mán László

Elkezdődött. A máriapócsi RabócsiRingen az elmúlt héten rendezték a Drift Games elnevezésű találkozót, a hazai driftbajnokság nyitányát. A szombat az edzéseké volt, a remek időben valamennyi induló alaposan kipróbálhatta tudását, illetve autóját. 

Buktak a robogósok 

Vasárnap aztán jöhetett a komolyabb körözés. Reggel a kétkerekűek kezdtek, a robogósok versenyében rekordszámú induló volt. Két nagy bukás borzolta a kedélyeket és több rekord is született. Délután aztán jött az igazi műsor, a gumifüstölők csatája. A technika ördöge többször megtréfálta a pilótákat. A nagy vesztesek közé tartozik Homan Zsolt, autójának váltója mondta fel a szolgálatot a döntők előtt. Zilizi Krisztián autójának diffije és a bal oldali féltengelye verseny közben adta meg magát. A profiknál Cselőtei Patrik nyert a vadonatúj autóval induló Utasi Péter előtt. A Pro 2-ben Treitl Tamás állhatott a dobogó legfelső fokára.  

Drift Games

Pro: 1. Cselőtei Patrik, 2. Utasi Péter, 3. Bócsik Oszkár, 4. Stölkler Csaba 
Pro 2: 1. Treitl Tamás, 2. Kozma Tas Bence, 3. Sinka György, 4. Kiss András 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában