Megyei I.

2022.05.24. 09:17

"Sajnos, hétről hétre bajba kerülünk a meccs elején" - Helyreigazítás

A portálunkon május 19-én "Sajnos, hétről hétre bajba kerülünk a meccs elején" címmel megjelent labdarúgó mérkőzések tudósításában nem egyértelműen jeleztük az edzői nyilatkozatok forrását, amelynek alapjául a szabolcsfociinfo.hu „Akárhogy is alakul az egyesület sorsa, ezek a fiúk büszkék lehetnek magukra!” címmel bíró cikke szolgált. 

Ezek alapján a következő helyesbítést tesszük közzé:

Megyei I.

"Sajnos, hétről hétre bajba kerülünk a meccs elején"

Török István triplázott a gyulajiak ellen.

Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 30. fordulóból előre hozott meccsen

Nyírbátor–Nyírgyulaj 4–4 (2–3)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Lipcsei. Nyírbátor: Borkó – Czerula (Nagy), Bakosi (Sőre), Szabó, Danó, Bakó, Varga, Medve (Erdei), Hegedüs, Török (Nemes), Lukács. Játékosedző: Erdei Zoltán. Nyírgyulaj: Szegedi – Bégányi, Fedor, Kovács, Ács (Orosz), nagy, Szabó, Haburcsák, Sárda, Bagi, Kerekes (Domokos).
Gól: Török 3, Nagy, ill. Kerekes, Ács, Fedor.

Erdei Zoltán: – Sajnos, hétről hétre bajba kerülünk a meccs elején, keressük az okát. Szerintem a szezon végére kicsit belefáradtunk, de az utolsó meccsre összekapjuk magunkat.

 Lukács Tibor: – Három nullás vezetés után az ellenfél fordított, de az utolsó percben sikerült egyenlíteni. Sokszor nehezményeztem azt, hogy a csapat lelkesedése hagyott maga után kívánnivalót, de ma azt gondolom, mindenki a becsületéért küzdött, emberi nagyságukról tettek tanúbizonyságot. Akárhogy is alakul az egyesület sorsa, ezek a fiúk büszkék lehetnek magukra! (forrás: szabolcsfociinfo.hu)

A 24. fordulóból elhalasztott meccsen

Tarpa–Nagyhalász 3–0 (1–0)

Tarpa, 100 néző, v.: Pethő. Tarpa: Shosh – Zayka (Hlusko), Dzsurzsbljak, Komáromi, Rozman, Barta (Kosztik), Kofel, Herman, Lovincsuk, Bodan (Csopevoj), Gál. Edző: Varga Gyula. Nagyhalász: Kőrösi – Varga, Tóth, Beri (Imre), Kató, Korsoveczki, Kölcsi, Babják, Nagy (Mészáros), Simon (Mátrai), Tanyi. Edző. Nagy Lajos. Gól: Kofel, Bodan, Komári. Kiállítva: Tóth (87.)

 
Varga Gyula: – Úgy gondolom, jó játékkal tartottuk itthon a fontos három pontot, gratulálok a csapatnak. (forrás: szabolcsfociinfo.hu)

Nagy Lajos: – Nagyon jól játszó Tarpával találkoztunk ma, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, így a győzelmét nem lehet vitatni. Viszont befolyásolta teljesítményünket, hogy a 10. percben elveszítettük egyik alapjátékosunkat, Simon Danit, így a már hatodik hete húzódó sportcsapások újabb epizódja sújtott minket. Ennek ellenére azt mondom, toldozott-foltozott csapatunk a kapustól az utolsó cserejátékosig nagyot küzdött és tisztességesen helytállt. (forrás: szabolcsfociinfo.hu)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában