Futsal

2022.06.10. 21:40

Hat gólos előnyben az A Studió Nyíregyháza

A tét nem kisebb, mint a futsal élvonala.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Ezért kezdte meg párviadalát az előző szezonban NB II-es A Studió Nyíregyháza és az NB I-ben kilencedik TFSE Bestrong. Az osztályozó odavágóját pénteken este a Continental Arénában rendezték.

Kiegyenlített mezőnyjáték és több hazai helyzet jellemezte az első félidőt. Bejött az a taktika, amit Lovas Norbert szeretett volna. Jó volt a védekezés és eredményesek voltak a kontrák. Jött az első gól, majd igen hamar még két másik. A vendégeknek is adódtak lehetőségeik, ám Szabolcsi Máté, a hazai kapus fogott, mint a zöld festék.

Hatásos lehetett a vendég öltözőbeli szöveg, mert szépíteni tudtak a fővárosiak. Szerencsére nem sokára jöttek a válaszok. Sőt, a shownak nem volt vége, mert egy üres kapus találattal már a negyedik góljának örülhetett Gyügyei Zoltán és a csapat.
Mindenképpen említést érdemel a Szatmári Fanatic, a két csengeri drukker végig szurkolt a mieinknek.  Az előny remélhetőleg elég lesz a visszavágóra, amit hétfőn este játszanak a felek.

Futsal: Osztályozó az NB I-be jutásért, első meccs

A Studió Nyíregyháza-TFSE Bestrong 7-1 (3-0)

Continental Aréna, 300 néző, v.: Muhari, Deme.

A Studió Nyíregyháza: Szabolcsi - Ladányi, varga, Gyügyei, Lukaku. Csere: Nagy, Kovács G., Lakatos, Kovács E., Horváth, Hegyes. Edző: Lovas Norbert.
TFSE-Bestrong: Klicsó - Szabó, Vinicius, Dudás, Anibal. Csere: Haála, Andorka, Sóvári, Szentjóby, Kulik. Edző: Póta Balázs.
Gól: Kovács E. (5.), Gyügyei (9., 30., 35., 36.), Lakatos (9.), Ladányi (30.),  illetve Lukács (27.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában