Kisvárda Master Good

2022.06.27. 09:55

Kisvárda: Négygólos iksz az első mérkőzésen

A Kisvárda a Vasassal találkozott, aminek kapuját ismerős játékos védte.

KM

Szőr Levente (b) belső védőként volt a kezdő tagja

Fotó: kisvardafc.hu

Labdarúgás. Az NB I. következő idényére és az Európa Konferencia Liga selejtezőjére is hangoló Kisvárda Master Good másfél hét edzés után szombaton lejátszotta az első felkészülési mérkőzését. Az ellenfél az élvonalba frissen feljutott Vasas volt, melynek kapuját egy ismerős, a szabolcsiaktól a szezon végén távozott Dombó Dávid védte. A Várda ebben a pozícióban az eddigi egyetlen új igazolását, Hindrich Ottót játszatta. 

Bobál kétszer egyenlített 

Húsz perc sem telt még el, mire már mindkét csapat eltalálta egyszer-egyszer a kapufát – a Kisvárdánál a súlyos sérülésből visszatérő Czérna Erik volt az elkövető. Gólokra a második félidőig kellett várni. Az 52. percben Jaroslav Navrátil indításával ­Bohdan Melnik futott el a jobb oldalon, beadása után Driton Camaj 5 méterről pörgette a labdát a kapu bal oldalába (0–1). Bobál Gergely előbb a 84. percben egyenlített, majd miután egy lepattanó Camaj-­lövés után Rafal Makowski 16 méterről bevette a fővárosiak kapuját, a 87. percben ismét egalizált a Vasas támadója (2–2). 

Bumba Fehérváron 

Az NB I. ezüstérmese a hét elején még itthon készül, majd 30-án ausztriai edzőtáborba utazik, ahol a tervek szerint négy felkészülési mérkőzést játszik. 
További hír a kisvárdaiakkal kapcsolatban, hogy a csapattól három év után távozott Claudiu Bumba, a Mol Fehérvár FC-be szerződött.

Labdarúgás

Felkészülési mérkőzés 

Vasas–Kisvárda 2–2 (0–0) 

Kisvárda: Hindrich – Hej (Bíró, 75.), Szőr (Králik, 61.), Rubus (Szimovics, 61.), Peteleu (Leoni, a szünetben) – Karabeljov (Makowski, a szünetben), Zlicsics (Melnik, a szünetben) – Asani (Navrátil, a szünetben), Ötvös (Heles, 75.), Czérna (Camaj, a szünetben) – Mesanovic (Nagy M. K., a szünetben). Gól: Bobál G. (84., 87.), illetve Camaj (52.), Makowski (86.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában