Szparika

2022.06.08. 19:16

Nagy bejelentést tett a Szpari

Sajtótájékoztatót tartott a Nyíregyháza Spartacus.

Fotó: archív/Vas Népe

Immár túl vagyunk a második, szerdánkéntre beígért sajtótájékoztatón. A színhely ezúttal is az Aventinus Hotel volt, a Szpari honlapja pedig élőben közvetítette. Eredetileg a nagy durranást két érkező játékos bemutatása jelentette volna, ám volt, ami ezt tromfolta. 

Nevezetesen az, hogy július elsejétől Huszák Gáza szakmai igazgatóként tagja a Nyíregyháza Spartacus stábjának. 

Huszák Géza egyelőre a vasárnapi NB III-as osztályozó visszavágójára összpontosít.
Forrás: Mán László

A játékoskeret változásáról Dankó Gergő klubigazgató számolt be: a lejárt szerződésű Csilus Tamás és Zamostny Balázs máshol folytatja. Miként Csörgő Raul és Nemes Milán.

Szlovéniai edzőtábor

Ami az érkezőket illeti, a Szpari tagja lesz a 24 éves Adamcsek Máté, aki megfordult a Fradiban, Pakson, legutóbb Pécsen játszott, az előző szezonban kilenc gólig jutott. A másik új játékos Szerető Krisztofer, ő a Honvéd utánpótlásától került ki a Stoke City U18-as, majd U23-as csapatához. Hazatérve a Soroksár és a Fradi között ingázott, előbbiben három gólt szerzett a most véget ért bajnokságban.

Feczkó Tamás, a Spartacus NB II.-es csapatának vezetőedzője elmondta, hogy elsősorban a támadószekció szorul erősítésre, és nagyon örül annak, hogy két tehetséges játékost sikerült igazolni. Bízik benne, hogy a szlovéniai edzőtáborba már a teljes keret utazhat.

Dankó Gergő még elmondta, hogy a csütörtökre tervezett családi napot áttették jövő szerdára. Kósa Árpád ügyvezető azt hangsúlyozta ki, a klub számára a legfontosabb a kiszámíthatóság. Az épülő stadionnal kapcsolatosan újra elmondta, hogy az építkezés a tervezett ütemben halad, amennyiben nem jön közbe semmi, jövő augusztusban már használatba vehetik a szurkolók, hiszen számukra épül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában