Salakmotor

2022.07.08. 17:38

A párosok nagy Európa-bajnoki versengése

Hét nemzet motorosai húzzák a gázt szombaton a nagyhalászi Európa-bajnoki elődöntőn.

A Grand Prix-kvalifikáció után újabb rangos versenynek ad otthon szombaton a Nagyhalászi Speedway Ring

Fotó: Fotó: Mán László

Víz, locsolás, tömörítés. Víz, locsolás, tömörítés. És mindez sokszor. Ez az utóbbi napok programja a Nagyhalászi Speedway Ringen. Egy rendes eső eddig elkerült bennünket így szükség van az előbb említett feladatokra, hogy szombatra a megszokott módon tipp-topp legyen a salakmotorosok hazai ékszerdoboza. Az egyéni Eb-selejtező majd a GP-kvalifikáció után jön az idei harmadik rangos találkozó, mégpedig a páros Európa-bajnokság elődöntője.


Hét nemzet motorosai versenyeznek majd a továbbjutást jelentő dobogós helyezésekért. A magyar színeket a nagyhalászi egyesület magyar bajnoki címvédője Fazekas Dennis és a debreceni klubban motorozó Magosi Norbert és Kovács Roland képviseli. Albók József pályatulajdonos és munkatársa a megszokott módon magas színvonalú pályával várják a versenyzőket és persze a nézőket. Délelőtt edzés lesz, délután pedig a bemutatást követően 15.15-kor jön az első rajt. KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában