Kisvárda Master Good

2022.07.29. 08:31

Így ünnepelték Kisvárdán az európai kupasikert – videók

A Kisvárda Master Good hazai pályán is 1–0-ra verte meg a Kajrat Almatit, így kettős győzelemmel jutott az Európa-konferencialiga 3. selejtezőkörébe.

A Kisvárda magabiztosan győzte le kazah ellenfelét

Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport

A Kisvárda Jasmin Mesanovic találatával nyert csütörtökön a kazah Kajrat ellen. 

A mérkőzés összefoglalója:

Mint ismert, a szabolcsi együttes idén először indult nemzetközi kupasorozatban és rögtön meg is nyerte az első párharcát. A csapat és a szurkolók így ünnepelték a továbbjutást:

A Kisvárda a következő körben a norvég Moldéval találkozik, az első mérkőzést augusztus 4-én 19 órakor Norvégiában rendezik, a visszavágónak egy hétre rá a Várkerti Stadion ad otthont.

Labdarúgás: Európa-konferencialiga, 2. selejtezőkör, visszavágó
Kisvárda Master Good–Kajrat Almati (kazah) 1–0 (1–0)
Várkerti Stadion, 2560 néző, v.: Theouli (ciprusi).
Kisvárda: Odincov – Hej, Kravcsenko, Kovacic, Leoni – Karabeljov, Ötvös (Lucas, 87.) – Asani (Camaj, 72.), Makowski (Melnik, 58.), Navrátil (Czérna, 72.) – Mesanovic (Ilievszki, 72.). Vezetőedző: Török László.
Almati: Usztyimenko – Asztanov, Szadibekov, Vaszin, Bagnack (Kasszabulat, 76.), Keiler – Krahovszkij, Ulsin (Usszenov, 27., Svriev, 61.) – Joao Paulo, Susenacsev, Aljkulov (Tkacsenko, 76.). Vezetőedző: Kirill Keker.
Gól: Mesanovic (39.).
Gólleírás
39. perc: Usztyimenko kapus a kisvárdai támadás közben a fejét fogva földön maradt, a játékvezető emiatt megállította az akciót. A labdaejtés után Ötvös 20 méterről azonnal a kapu elé ívelt, a középen üresen maradt Mesanovic 7 méterről a kapu közepébe fejelt, 1–0.
Továbbjutott: a Kisvárda, kettős győzelemmel, 2–0-s összesítéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában