Labdarúgás

2022.07.02. 13:45

Kilencgólos meccset nyert a Szpari

A Nyíregyháza Spartacus Sényőn játszotta le az első felkészülési mérkőzését. A Szpariban több új igazolás és fiatal próbajátékosok is pályára léptek a Putnok elleni kétszer hatvan perces találkozón.

A Nyíregyháza Spartacus az ideiglenes hazai pályáján, Sényőn játszotta le első felkészülési mérkőzését az NB III.-as Putnok ellen. A kétszer hatvan perces találkozón bemutatkozott a Szpariban Szerető Krisztofer, Adamcsek Máté és Pantovic Nikola, pályára léptek többen a második csapatból, valamint több fiatal próbajátékos is lehetőséget kapott (Artner Dávid, Girdán Levente és Farkas Bendegúz). Az új igazolások közül Adamcsek és Szerető is betalált. A nyíregyháziak már a hatodik percben vezetést szereztek, és az első játékrészben „eldöntötték” a meccset, győzelmük egy pillanatig sem forgott veszélyben. 

Meg kell harcolni a játékért 

– Örülök, hogy ilyen melegben és két kemény hét után is jó teljesítményt nyújtott a csapat, a nyolc gólunk mellett még sok helyzetet is kialakítottunk – idézi a klub honlapja Feczkó Tamás vezetőedzőt. 

– Tetszett, hogy mindenki megértette, egy-egy poszton két azonos képességű játékos lesz, meg kell harcolniuk a csapatba kerülésért. A nyáron érkezettek igazolták teljesítményükkel, hogy miért hoztuk őket. Több fiatal, korosztályos válogatott is pályára lépett, biztató volt a játékuk. Ez most jó kiindulási alap a folytatásra nézve, bízom abban, hogy az edzőtáborban sérülésmentesen dolgozhatunk végig, és elvégezhetjük a tervezett munkát. A Szpari szerdáig hazai környezetben készül, majd Szlovéniába utazik edzőtáborba, ahol 17-ig marad. 

Labdarúgás: felkészülési mérkőzés

Nyíregyháza Spartacus-Putnok 8-1 (4-1)

Nyíregyháza 1. félidő: Fejér - Szokol, Gengeliczki, Papucsek, Jánvári, Vass, Sigér, Szerető, Artner, Novák, Adamcsek.

Nyíregyháza 2. félidő: Nagy S. - Farkas B, Szokol (Tudja), Szűcs, Sigér (Kardos), Girdán (Oláh), Márkus, Pantovic, Pataki, Gresó, Kovács Á. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Gól: Kovács Á. 3, Adamcsek 2, Novák, Szerető, Gresó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában