Kisvárda

2022.07.14. 20:02

Kisvárdán nyert a Diósgyőr

Nyert a fehér mezes DVTK

Forrás: kisvardafc.hu

Erre aligha gondolhattak a várdai csapatért szorítók. Jövő csütörtökön Európa-konferencialiga mérkőzést játszik a Kisvárda Master Good, ennek főpróbáját játszották csütörtökön a Várkerti Stadionban. Az ellenfél az NB II-es Diósgyőr volt, és a miskolciak igencsak kitettek magukért. Az eseményekben gazdag első félidőről már kétgólos vendégelőnnyel mentek az öltözőbe a csapatok, mivel a hajrában Jasmin Mesanovics büntetőt hibázott.

 

A második félidő elején tovább növelte előnyét a DVTK, a hajrá kezdetén sikerült szépítenünk Jaroslav Navrátil révén. Izgalmas volt a végjáték, mert Mario Ilievszki is a kapuba talált. Sajnos az egyenlítés már nem sikerült, így nyertek a miskolciak. Remélhetőleg a sikertelen főpróbák a kazahoknál sikeres előadás fog követni.

Felkészülési meccs

Kisvárda Master Good-DVTK 2-3 (0-2)
Kisvárda, Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Karakó.
Kisvárda: Odincov (Hindrich, a szünteben) – Hej (Peteleu, a szünetben), Vranjanin (Kravcsenko, 72.), D. Kovacic (Széles, 72.), Leoni – Melnik (Lucas, 61.), Karabeljov (Makowski, a szünetben) – Asani (Navrátil, a szünetben), Ötvös (Szimovics, 72.), Camaj (Czérna, 61.) – Mesanovic (Ilievszki, 61.). Vezetőedző: Török László
DVTK: Danilovics (Bánhegyi, 67.) – Farkas D., Hegedűs J. (Mrva, 76.), Szatmári Cs., Csirmaz (Bárdos, 67.) – Holdampf (Papp M., 88.), Oláh Bálint (Bertus, a szünetben) – Könyves (Vajda B., 67.), Lukács D. (Benkő P., 88.), Jurek (Bényei Á., a szünetben) – Eppel (Bokros Sz., 67.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Gól: Navrátil (77.), Ilievszki (87.), illetve Eppel (11-esből, 20.), Jurek (38.), Bertus (60.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában