labdarúgás

2022.07.13. 20:16

Hatot vágott a Sényő a Szparinak

Toldi András (labdával) rúgta a Sényő harmadik gólját fotó: Gazdag Mihály

Szerdán a megyei első osztályú Nyíregyháza Spartacus II. vendége volt az NB III.-as Sényő-Carnifex FC. Az örökösföldi mérkőzésen a 30. percben Jócsák szerezte meg a vezetést a vendégeknek. Két perccel később Kapacina Kevin szöglete után a labda érintés nélkül landolt a hosszú sarokba, pár perccel később Toldi lőtte ki a felső sarkot. A 70. percben Kapacina Kevin érkezett jól egy szögletre, és a kapuba fejelt, két perccel később szépített a Szpari II, a büntetőt kiharcoló Marozsán Dominik értékesítette a 11-est. A 82. percben ismét a Sényő volt eredményes, Bartha emelt pontosan a kapuba. A hosszabbításban Kapacina Kevin állította be a végeredményt.

Nyíregyháza II.-Sényő-Carnifex1-6 (0-3)

Sényő: Gagyi – Bodó (Fenyőfalvi), Klepács, Farkas (Schmidt), Ignéczi (Barta), Fabu, Jócsák (Kapacina V.), Orosz (Matyi), Pataki (Nagy), Kapacina K., Toldi. 

Gól: Marozsán (11-esből), illetve Kapacina K. 3, Jócsák, Toldi, Barta.

Imrő László: – Az előző két edzőmérkőzéshez képest frissebben mozogtunk. Természetesen vannak még hibák a játékunkban, ezeket kell kijavítanunk a bajnokság kezdetéig. Van még időnk erre, hiszen még két edzőmérkőzést is játszunk. Egy szimpatikus jól szervezett ellenfél ellen játszottunk, amely jól szolgálta a felkészülésünket.

Ami a folytatást illeti a Sényő hétvégén a Hajdúszoboszlóval csap össze, jövő pénteken a Nyírbátor ellen tartja a főpróbát. A bajnokság első fordulójában pedig július 31-én a Putnokot látják vendégül Fabu Mártonék.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában