Edzőmeccs

2022.07.04. 20:00

Várdai győzelem a Craiova ellen

A Master Good élvonalbeli csapata  kedden a BL-résztvevő AEK Larnaca ellen játszik az ausztriai edzőtáborban.

A fehér mezes kisvárdaik megérdemelten nyerték az edzőmeccset

 

 Ebből bármi lehetett volna. Szerencsére egy jó, mindkét fél számára hasznos edzőmeccs volt a Kisvárda Master Good és az Universitate Cariova 1948 hétfői felkészülési találkozója. Mindkét, hazájában élvonalbeli együttes ausztrai edzőtáborban gyűjti az erőt.

 

Kellemesebb klímában

A találkozó pikantériáját az adta, hogy a román klub társasági oldalán pénteken közzétett nyilatkozatában beperelte a mieinket, mert szerintük jogtalanul igazolták a le a románoktól a horvát védő Dominik Kovacicot.

A kisvárdaiak nem reagáltak a vádakra, de sokat elmond, hogy hétfőn simán lement a meccs. Az itthonihoz képest kellemesebb klímában az első nagy helyzete a Craiova előtt adódott, ám Andrea Compagni sarkazása a felső lécről pattant a kapu mögé. Nem sokkal később ismét a talján került helyzetbe ám közelről fölé fejelt. Az első várdai helyzetet Szlobodan Szimovics fejese jelentette.

Helyzet itt, helyzet ott, aztán jött az ivószünet meg jó félóra elteltével a várdai vezetés. Jaroslav Navrátil beadását Rafal Makowski öt méterről lőtte a kapuba. Szünet után is élvezetes volt a mérkőzés, hiszen mindkét kapu előtt adódtak helyzetek. Az ivószünet után néhány perccel egalizált a Craiova: Yassine Bahassa lövésszerű beadása után a várdai kapuban landolt a labda.

Driton a hajrában büntetett

A hajrában aztán büntetett a várdai alakulat, pontosabban Driton Camaj. Az átadása után Jaroslav Helest felvágták a tizenhatoson belül, a tizit Camaj a bal sarokba lőtte. Aztán leperegtek a percek és a Split elleni iksz után megnyerte második edzőmeccsét a várdai csapat. Kedden jön a folytatás, mégpedig  a ciprusi Bajnokok Ligája-részvevő AEK Larnaca ellen. KM

Edzőmeccs

Kisvárda Master Good- Universitate Craiova 1948 2-1 (1-0)

Kisvárda Master Good:  Hindrich – Melnik (Rubus, a szünetben), Kravcsenko, Széles (Szőr, 65.), Hej – Lucas (Karabeljov, 65.), Szimovics (Bíró R., 55.) – Navrátil (Asani, 65.), Makowski (Ötvös, 65.), Czérna (Heles, 65.) – Nagy M. K. (Camaj, 65.).

Universitate Craiova 1948: Popa – Enache, Duarte, Huyghebaert, Van Durmen, Achim, Asamoah, Sidibe (Bahassa, 63.), Marquet, Baeten, Compagno.

Gól: Makowski (33.), Camaj (11-esből, 85.), illetve Bahassa (71.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában