Szpari

2022.07.09. 20:45

Büntető döntött a Celje javára

A covid közbeszólt, csak egy meccset játszott szombaton a Szpari.

A kezdés előtt, végül a kék mezes hazaiak nyertek

Forrás: nyíregyhazaspartacus.hu

Szakvezetés tervez, covid végez. A szlovéniai edzőtáborban lévő Nyíregyháza Spartacus a tervek szerint szombaton két edzőmeccset játszott volna. Az elsőt az NK Drbinja ellen, ám ez meghiúsult, mert az ellenfélnél többek covid-tesztje pozitív volt.

A késő délutáni meccs viszont nem maradt el, ezen a szlovén első ligás NK Celje volt az ellenfél. Félórányi játék után a szlovének büntetőhöz jutottak, amit értékesítettek. Akkor még senki sem gondolta volna, hogy ez lesz az egyetlen találat. Pedig így lett, hiába adódtak mindkét kapu előtt lehetőségek, azok kimaradtak.

 


Edzőmeccs

NK Celje-Nyíregyháza Spartacus 1-0 (1-0)

Spartacus: Fejér (Nagy S., a szünetben) - Farkas (Szokol, a szünetben), Baki (Papucsek, a szünetben), Gengeliczki (Szűcs 60., Kardos 85.), Jánvári (Deutsch, a szünetben), Márkus(Girdán 60., Oláh 85.), Sigér (Vass, a szünetben), Szerető (Artne, a szünetben), Gresó (Pataki, 60.), Adamcsek (Novák, a szünetben), Kovács. (Pantovic, a szünetben).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában