Labdarúgás, Magyar Kupa

2022.08.06. 19:49

Büntetők döntöttek Ibrányban

Megkezdődtek a Magyar Kupa országos főtábla küzdelmei. Szombaton három megyebeli együttesünk lépett pályára, a Nagyecsed egygólos vereséget szenvedett az NB III.-as Balassagyarmattól, így búcsúzott a további küzdelmektől. Az Ibrány-Mátészalka találkozón 0-0-ás kilencven perc után jöhetett a hosszabbítás, de ez sem hozott döntést. A büntetőpárbajt a Mátészalka nyerte.

 

Labdarúgás: Magyar Kupa, országos főtábla, 1. forduló

Nagyecsed-Balassagyarmat 0-1 (0-1)

Nagyecsed, 160 néző, v.: Takács T.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Tóth F., Urbin (Nyíregyházi), Pócsi, Bulyáki K., Bulyáki A. (Hadházi), Kóka, Bernáth, Rácz (Terdik), Somlyai. Edző: Kósa József.

Balassagyarmat: Farkas – Tóth O. (Majzik), Tányéros, Gyetvai (Balogh), Király O. (Mátyás), Géringer (Koszó), Márton, Lami, Bartos, Gazdag (Lizák), Király Á. Edző: Nagy Tibor.

Gól: Márton.

Kósa József: – Azt mondtam a fiúknak, hogy egy percig se csüggedjenek, mert egy nagyon jó csapat ellen estünk ki. Nem érdemeltünk vereséget, mert igaz, hogy a vendégek birtokolták többet a labdát, de nagyobb helyzeteink nekünk voltak, amelyeket nem tudtunk kihasználni.

Ibrány-Mátészalka (0-0), tizenegyesekkel 3-4

Ibrány, 180 néző, v.: Török.

Ibrány: Tóth N.– Bégány, Molnár, Kecskeméti (Horváth), Kállai (Blága), Kiss P. (Pápa), Nagy, Sustyák, Nagy D., Buka (Szikszai), Zubor. Edző: Kató István.

Mátészalka: Budaházi M. – Szántó (Paragh), Csáki, Szokolai (Virág), Huszti (Magyari), Sárosi (Lyáh), Gergely M. (Hevele), Budaházi L., Bodó, Gergely B. (Drabik), Fejes. Edző: Kiss Tamás.

Kató István: – Emelem kalapom játékosom teljesítménye előtt. Sajnos Fortuna nem a mi kezünket fogta a végén. Dolgozunk tovább, van még min csiszolni, de ha a csapat továbbra is ilyen felfogásban megy ki a pályára, akkor sok örömet fog szerezni szurkolóinknak. Gratulálok a Szalkának.

Kiss Tamás: – Célunk a továbbjutás volt, amelyhez gratulálok a fiúknak. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés összképe alapján rá is szolgáltunk. További sok sikert az Ibránynak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában