Szpari

2022.08.08. 12:24

Ezen mindenképp javítani kell a Spartacusnál

A Nyíregyháza Spartacus az első két bajnoki mérkőzésén gólt és pontot sem szerzett.

A fehér mezes szombathelyiek három ponttal távoztak Sényőről

Fotó: Trifonov Éva

Kis szerencsével a Győr elleni nyitómeccsen is meglehetett volna legalább az egy pont a Nyíregyháza Spartacusnak, ám kimaradt a két-három nagy lehetőség, míg az ETO hatékonyabb volt. A Szparinál így az volt a cél, hogy gyorsan kiköszörüljék a csorbát és az új ideiglenes hazai pályán, Sényőn győzelemmel örvendeztessék meg a szurkolókat.

Az első félidőben már elkönyvelhettük a döntetlent, ám a szombathelyiek a ráadás utolsó másodperceiben megszerezték a vezetést. 
A nyíregyháziak a második játékrészben mindent megtettek, ám hatalmas lehetőségek maradtak ki, még csak az egyenlítés sem jött össze (0–1).

– Jobb kezdésre számítottunk – fogalmazott a Haladás elleni mérkőzés után Balogh Zoltán, aki Márton Istvánnal közösen irányította a csapatot Feczkó Tamás eltiltása miatt. – Két forduló után nincs pontunk, ennél is jobban bánt, hogy megvoltak a lehetőségeink, de nem tudunk betalálni. A Haladás ellen kiegyenlített volt a játék az első félidőben, a legrosszabb pillanatban kaptuk a gólt. A második játékrészben több helyzetünk volt, de képtelenek voltunk gólt szerezni, így nehéz pontokat szerezni. Nagyon csalódottak a fiúk, ők sem ilyen kezdésre számítottak. Tovább kell javítani a támadójátékunkat, mert gólok nélkül ez nem fog menni.

Spartacus vasárnap a Siófok vendégeként folytatja szereplését. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában