Labdarúgás, NB III

2022.09.30. 12:40

A fittség lehet majd a nyerő

A Sényő-Carnifex FC hazai pályán, a Kisvárda II. idegenben folytatja a sorozatot.

A fehér mezes Kisvárda II. Tiszafüreden játszik vasárnap

Forrás: kisvardafc.hu

Nincs megállás, NB III.-as csapataink vasárnap egy héten belül már a harmadik mérkőzésen lépnek pályára. A Sényő-Carnifex FC az Eger elleni sikert követően szerdán a Pénzügyőr vendégeként szenvedett vereséget, a Fiumei Viktor, Imrő László edzette gárda a Tiszaújváros ellen javítaná a hétközi fiaskót. 
– Az előző szezonokban ellenfelünk és mi is markánsabb teljesítményt nyújtottunk. Ezt a pontvadászatot azonban mindkét gárda rosszul kezdte, ezért vasárnap egy ki-ki mérkőzésre számítok – vezette fel a találkozót Fiumei Viktor, a Sényőt irányító edződuó egyik tagja. – A múlt vasárnapi mérkőzés sokat kivett a csapatból, ráadásul a végén kiállítás is sújtott minket. Ez rá is nyomta bélyegét a következő mérkőzésünkre. Kulcsfontosságú lesz, hogy melyik csapatnak sikerül jobban regenerálódni, melyik gárda lesz frissebb a mérkőzésen. Természetesen a győzelem igényével lépünk pályára – zárta Fiumei Viktor.
A Kisvárda II. a második félidei meggyőző játékával gyűjtötte be hét közben a három pontot, Kocsis János alakulata ezúttal a Tiszafüred vendége lesz.
– Az előz szezon elején gondokkal küzdött ellenfelünk, télen megerősítették a keretüket, így a bajnokság végére egyenletes teljesítményre voltak képesek. Jó ideje tudatosan dolgoznak, meghatározó játékosokat igazoltak, így véleményem szerint harcban lehetnek az ötödik, hatodik helyért – jellemezte ellenfelüket a Kisvárda II. edzője, majd sényői kollégájához hasonlóan a regeneráció fontosságára hívta fel a figyelmet.
– A heti három mérkőzést nem olyan könnyű kezelni. Sérültjeink visszakerültek, valamint rendelkezünk olyan bő játékoskerettel, amely alkalmassá tesz bennünket a győzelemre. Fontos három pontot szereztünk szerdán, amely kellő önbizalmat kell, hogy adjon a folytatásra. Bízom benne, hogy ha szoros mérkőzésen is, de a mi sikerünkkel ér véget a találkozó.

Labdarúgás: NB III.
Keleti csoport, 11 forduló, vasárnap
Sényő Carnifex FC-Tiszaújváros, Sényő, v.: Szilágyi (Kovács Z., Vilmányi), 15. Tiszafüred-Kisvárda II., Lipcsey Elemér Sporttelep, v.: Práth (Pogonyi, Ancsin), 15.
További mérkőzések: Vasas II.-Békéscsaba II., DVSCII.-Füzesgyarmat (mindkettő 11), DVTK II.-Hatvan, Körösladány-BVSC-Zugló, Jászberény-Hajdúszoboszló, BKV Előre-Eger, Karcag-Pénzügyőr, Putnok-DEAC (mind 15).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában