Kitüntetés

2022.09.29. 20:46

A kisvárdai foci párját ritkító eredményei

Révész Attila csütörtökön vette át Kisvárda szolgálatáért kitüntető díjat.

Révész Attila az oklevéllel, mellette felesége, balra dr. Seszták Miklós, jobb szélen Leleszi Tibor. Fotó: kisvardafc.hu

A Kisvárda szolgálatáért kitüntető díjat Kisvárda önkormányzatának képviselőtestülete ítél oda olyan magánszemélyeknek, akik hosszabb időn át kiemelkedő társadalmi, közéleti, gazdasági, közszolgálati, közművelődési, közoktatási, tudományos, művészeti, egészségügyi, humanitárius és sporttevékenységet végeznek a városban. 

A kitüntetést a hagyományoknak megfelelően augusztus 20-án adják át. Az egyik kitüntetett, Révész Attila, a Várda Labdarúgó Akadémia igazgatója, és a Kisvárda Master Good NB I-es csapatának klubigazgatója külföldi útja miatt nem volt itthon az augusztus 20-i városi ünnepségen. 

 

Miként arról a kisvardafc.hu beszámolt, csütörtökön a kisvárdai polgármesteri hivatal dísztermében, ugyancsak ünnepélyes keretek között adta át a díjat Leleszi Tibor polgármester és dr. Seszták Miklós önkormányzati képviselő. Tőlük, mint lokálpatrióta vezetőktől igazán hitelesen hangzott, hogy méltó helyre került az elismerés, az országgyűlési képviselő beszédében hosszasan sorolta a híres kisvárdai emberek nevét, hozzátéve, kétsége sincs afelől, hogy ez a lista néhány éven belül Révész Attiláéval is bővül.

- Abban biztos vagyok, hogy amilyen sikereket az elmúlt bő évtizedben Kisvárdán elértünk, az párját ritkítja az országban, az eredményeinkre pedig sok neves egyesületnél is büszkék lennének – Sok kollégám kemény munkája van a sikerek mögött, ők valamennyien megérdemelnék ezt a díjat, más kérdés, hogy én vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy átvehettem. Köszönöm a kollégáim munkáját és persze azoknak a bizalmát is, akik alkalmasnak találtak erre az elismerésre- szólt a jelenlévőkhöz a kitüntetés átvételét követően Révész Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában