Futsal

2022.09.24. 16:26

A Nyírbátor megszorongatta az előző idény döntősét

Az újonc bátoriak végletekig kiélezett meccset játszottak a Berettyóújfaluval a futsal NB I. 5. fordulójában.

A fehér mezes nyírbátoriak jól harcoltak esélyesebb ellenfelükkel

Forrás: klub

A Nyírbátor válogatott szünet hazai pályán folytatta a futsal NB I.-es idényt. Baksa Csaba együttesének nem volt könnyű feladata, hiszen az előző idényben ezüstérmet szerzett, jelenleg is remeklő Berettyóújfalu volt a vendég. A hazaiak jó első félidő után a fordulás után egyenlítettek, majd a folytatásban két góllal ellépett a Hajdú-Bihar megyei gárda, Csoma Alpárék azonban visszajöttek a meccsbe és az utolsó két-három percben a döntetlenért harcoltak. Sajnos újabb bátori gól helyett a Mezei-Vill játékosa, Nagy Imre lezárta a mérkőzést (4–6).

A Nyírbátor sorozatban negyedszer szenvedett vereséget, de a pénteki eredmény miatt a legkevésbé sem kell szégyenkeznie.

Futsal: NB I., 5. forduló
Nyírbátori SC–Berettyóújfalu 4–6 (1–2)
Nyírbátor, v.: Kiss, Sipos.
Nyírbátor: Opre – Szőcs, Szentes Bíró, Siska, Csoma. Csere: Tóth, Szabó, Kerekes, Molnár, Lakatos, Hadházi, Nagy Zs. Edző: Baksa Csaba.
Berettyóújfalu: Mezei – Rábl, Szabó, Takács, Matheus. Csere: Sándor, Iszák, Nagy I., Duró, Kocsmáros, Gál, Erdei, Nagy D., Rafael. Edző: Trencsényi János. 
Gól: Csoma, Szentes Bíró 2-2, illetve Nagy I., Matheus 2-2, Rafael, Rábl.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában