Futsal

2022.09.24. 17:04

A Nyíregyháza edzője szoros meccsben bízik a címvédő otthonában

Az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza hétfőn a Haladás vendégeként lép pályára a futsal NB I. 5. fordulójában.

Nagy feladat előtt a nyíregyházi futsalcsapat

Fotó: Gazdag Mihály

Több mint két hét szünet folytatódnak futsal NB I. küzdelmei. Mint ismert, a Nyírbátori SC már pénteken pályára lépett, s bár megszorongatta a Berettyóújfalut, végül 6–4-re kikapott esélyesebb ellenfelétől. Megyénk másik csapatának, az A’Stúdió Futsal Nyíregyházának sem lesz könnyebb feladata hétfőn, ugyanis a címvédő Haladás vendégeként kell helyt állnia.

A szombathelyi együttes papíron az egyik, ha nem a legerősebb gárda a futsal hazai élvonalában, eddigi eredményei azonban nem ezt mutatják, hiszen egy győzelem mellett ikszelt a Kecskeméttel, kikapott a Veszprémtől és a Berettyóújfalutól is, így csak egy ponttal áll jobban a Nyíregyházánál.

– Hallani a Haladásról, hogy valami probléma lehet, de ezzel nem foglalkozunk. Összességében topcsapatról beszélünk, amely Bajnokok Ligájára készül – szögezte le Lovas Norbert, a Nyíregyháza vezetőedzője. – A játékosaim megtapasztalhatják, milyen egy BL-ritmusú csapat ellen játszani, ami ritka az NB I.-ben. Eddig nem úgy alakul a szezonjuk, ahogy tervezték. Remélem, ezt a megingást nem ellenünk fogják helyrehozni. Ellenkező esetben nagyon nehéz dolgunk lesz, de megpróbálunk mindent megtenni a szoros mérkőzésért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában