Szpari

2022.09.18. 16:54

A Spartacus is sikerrel kezdett a Magyar Kupában

A Nyíregyháza Spartacus a Kisvárdához hasonlóan 2–0-s győzelemmel kezdte meg Magyar Kupa-szereplését.

Megyénkből három együttes volt érdekelt a labdarúgó Magyar Kupa harmadik körében. Mint ismert, a Mátészalka az Újpestet fogadta, s bár vezetett, végül 6–1-re kikapott. Az első két osztály együttesei ebben a körben kezdték meg szereplésüket a kupasorozatban, így a Kisvárda Master Good és a Nyíregyháza Spartacus is pályára lépett hétvégén. A várdaiak 2–0-ra győztek a BVSC-Zugló vendégeként, a Szpari pedig ugyanilyen végeredményt ért el a Hajdú-Bihar megyei I. osztályban szereplő Monostorpályi otthonában. 

Labdarúgás: Magyar Kupa, 3. kör
Monostorpályi–Nyíregyháza Spartacus 0–2 (0–0)
Monostorpályi, 500 néző, v.: Újhelyi (Balla, Elek).
Monostorpályi: Bákonyi – Erdős, Kolompár, Ménes, Sólyom, Rostás, Bojti, Illés (Nyilas 84.), Sós, Bacsó, Szilágyi. Vezetőedző: Bereczky Bence.
Nyíregyháza: Fejér – Kardos (Szerető, a szünetben), Szokol, Baki, Herczku, Jánvári, Sigér, Márkus, Pantovics (Artner, 80.), Gresó (Pataki, 71.), Novák. Vezetőedző: Huszák Géza.
Gólleírás
61. perc: Szerető Krisztofer indult el a jobb oldalon, becsapta védőjét, majd 20 méterről a hosszú sarokba lőtt, 0–1.
71. perc: Pataki Bence első labdaérintése után helyzetbe került, akasztották, a labda tovább gurult Novák Csanád elé, akit szintén buktattak.  A 11-est Pantovics Nikola értékesítette, 0–2.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában