Labdarúgás, NB III.

2022.09.27. 14:16

Történelmi meccsre készül a Sényő

A Kisvárda II. hazai pályán, a Sényő idegenben folytatja a sorozatot.

Fotó: kisvardafc.hu

Hétközi fordulóval folytatódik az NB III.-as bajnokság. A Vasas II. csapata után ismét egy második számú csapattal találkozik a Kisvárda II., ezúttal a diósgyőri „fakóval” mérkőzik meg a Várkerti stadionban Kocsis János együttese.

– A Diósgyőrnél klubon belül volt változtatás azzal, hogy két korosztály edzője helyet cserélt. Ez az első meccsen jól sült el. A Debrecen ellenihez találkozóhoz hasonló gondolataim vannak: a lehetőségek adottak mindkét oldalon, körülbelül azonos feltételek mellett, két, nagy valószínűséggel jó állapotban lévő csapat fog játszani. Sajnos már három mérkőzés ment el, amit nem nyertünk meg, hazai pályán hatványozottan fontos, hogy három pontot szerezzünk – fogalmazott Kocsis János.

Először találkoznak

A Sényő-Carnifex FC hosszú idő után ismét győzött, szerdán történelmi mérkőzés vár a Fiumei Viktor, Imrő László edzette gárdára.

– A Hajdúszoboszló utáni időszak jó hangulatban telt, mindenki önbizalommal telve végezte az edzéseket, egyszerűen Egerben nem születhetett más eredmény – utalt csapat második győzelmére Imrő László, majd rátért a szerdai összecsapásra. – Ismeretlen terepre látogatunk, hiszen a Pénzügyőrrel még soha nem játszottunk. Annyit azért tudunk, hogy jó csapat, amely támadó focit játszik. Nehéz dolgunk lesz, kiállítás miatt Bodó Gabira nem számíthatunk, valamint egy két játékosunk kisebb betegséggel küszködik, az ő játékuk még kérdéses – mondta Imrő László.

 

Labdarúgás: NB III.

Keleti csoport, 10. forduló, szerda, 16.

Kisvárda II.-DVTK II., Várkerti Stadion, v.: Szabó(Flinta, László). 

Pénzügyőr-Sényő-Carnifex FC, NAV Pasaréti úti sporttelep, v.: Fehérvári (Topálszki, Bán).

További mérkőzések: Füzesgyarmat-Putnok, Békéscsaba II.-DVSC II., Hatvan-Vasas II., Tiszaújváros-Tiszafüred, Eger-Karcag, Hajdúszoboszló-BKV Előre, BVSC-Zugló-Jászberény, DEAC-Körösladány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában