Megyei foci

2022.10.08. 20:47

Az Újfehértó elkapta a „címvédő” kis Szparit és élre állt

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában öt mérkőzést rendeztek szombaton.

Az Újfehértó a tabella élére állt

Fotó: Gazdag Mihaly

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály,  9. forduló
Vásárosnamény–Nyírbátor 0–2 (0–1)
Vásárosnamény, v.: Bíró.
Vásárosnamény: Kardos – Géci, Bátyi, Vereytsi, Berec (Illés), Szabó R., Deskó, Nagy Á. (Deák), Kopor, Barta (Újvári), Orosz. Edző: Unchiás Rémusz.
Nyírbátor: Borkó – Czerula (Magyar), Kovács, Nagy T. (Török), Szabó M., Sőre, Bakó, Lukács (Medve), Barka, Sitku (Erdei), Hegedüs. Játékos-edző: Erdei Zoltán.
Gól: Géci, Bakó.
Unchiás Rémusz: – Kicsit olyan érzésem van, mintha átok ülne rajtunk, sokadik mérkőzést bukjuk el úgy, hogy a lepattanó labdából öngól lesz. Végig támadtunk a második félidőben, viszont sajnos nem tudtunk gólt szerezni.
Erdei Zoltán: – Gratulálok a csapatnak! Amit az öltözőben megbeszéltünk, betartották a játékosok. Úgy indultunk neki, hogy biztos védekezésből lepünk pályára – természetesen a támadást nem feladva. Ezt megvalósítva megérdemelt győzelmet arattunk.

Mátészalka–Csenger 2–0 (0–0)
Mátészalka, v.: Dobos.
Mátészalka: Szilágyi – Szabó, Szántó (Magyari), Hevele (Szokolai), Lyáh (Drabik), Huszti, Gergely M. (Farkas), Bodó, Gergely B., Budaházi (Csáki), Fejes. Edző: Kiss Tamás.
Csenger: Sass – Popovics, Csorvási, Jónás (Katona), Oláj (Szedlacsek), Barcsay, Nyéki, Osváth, Gaál (Lengyel), Mészáros, Bence. Edző: Barcsay István.
Gól: Bodó, Huszti.
Kiss Tamás: – Amit elterveztünk, azt teljesítettük, három pont megszerzése volt a célunk, ezért jár a gratuláció a csapatnak!
Barcsay István: – Sajnos nem tudtunk felnőni a feladathoz, ilyen teljesítménnyel nem lehet pontot vagy pontokat szerezni!

Nyírmeggyes–Nagyecsed 1–1 (0–1)
Nyírmeggyes, v.: Goneth.
Nyírmeggyes: Schupler – Nagy, Török, Domokos (Murányi), Éles, Batizi Pócsi, Máté, Ács, Szondi (Gönczör), Molnár, Hadadi. Edző: Kovács László.
Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Nyíregyházi, Pócsi, Bulyáki A., Kóka S. (Bulyáki B.), Kóka R., Terdik (Hadházi), Urbin, Erdős, Rácz. Edző: Kósa József.
Gól: Török, illetve Pócsi.
Kovács László: – Sajnos a játékosaim nagyon későn hitték el, hogy ezt a mérkőzést meg lehet nyerni. Nem jól sáfárkodtunk a helyzeteinkkel, a végé örülni kellett az egy pontnak. További sok sikert a Nagyecsed!
Kósa József: – Borzasztóan rossz mérkőzés volt, az utolsó utáni helyzetből gólt kaptunk, ezzel egyenlített a hazai csapat, mi viszont ismét elszúrtuk a felzárkózási lehetőséget.

Mándok–Tarpa 0–0 
Mándok, v.: Kondor.
Mándok: Lőrincz – Nardai, Ari (Listván), Köblös, Koszta, Gyüre, Baglyos, Lakatos, Molnár, Jánvári, Cservenyák (Lusánszki). Edző: Dolhai Máté.
Tarpa: Zenikov – Zayka, Dolináj, Hilka, Romanchuk (Pryhoda), Barta (Kobály), Motychka (Kostik), Kofel, Herman, Savkin (Bodan), Lohvinchuk. Edző: Bubis Iván.

Kiállítva: Gyüre (83.).
Dolhai Máté: – Az első félidei langyoskodás után, megint jobb második félidő jött. Mondhatnám, igazságos döntetlen született, volt itt is-ott is nagy helyzet. Azonban a játékvezetés mellett nem tudok elmenni szó nélkül… Nem itt, a megyei első osztályban kellene megtanulniuk a szabályokat. Főleg nem olyan meccsen, amin amúgy is szikrázó a játék. Mindenesetre sok sikert neki a továbbiakban, remélem, korrekt értékelést kap és legalább ő tanul belőle. Nekünk sajnos ez már elúszott és joggal mondhatom, az egyértelmű tizenegyes be nem fújása után, hogy vastagon benne van. Lehet, jó lenne végigjárni a ranglétrát, mert a mezt nem elég felvenni.
Bubis Iván: – Nagyon jó iramú mérkőzésen csak a gólok maradtak el. Mindkét csapat előtt voltak helyzetek, de ez a nap a kapusoké volt. Mindkét csapat rászolgált egy pontra.

Nyíregyháza–Újfehértó 0–2 (0–0)

Nyíregyháza, v.: Tomori.
Nyíregyháza: Talián – Herczku, Kardos (Vámos), Hunyadi, Gönczör, Torkos (Erdei), Girdán (Tangel), Oláh, Nagy (Légrádi), Batta (Cseh), Tagai. Edző: Tudja Dávid.
Újfehértó: Nagy – Csáki, Simonka, Varga (Tábori), Mezei, Angyal, Hudák, Papp (Zámbó), Pallai, Somogyi (Torma), Ács (Szilágyi). Edző: Piskóti Zsolt.
Gól: Ács, Somogyi.
Tudja Dávid: – Az egész mérkőzés során meddő mezőfölényt alakítottunk ki. Ellenfelünk gyermeteg hibáinkat kihasználva szerezte meg a győzelmet.
Piskóti Zsolt: – Sikerült kijavítanunk az elmúlt hetek pontvesztéseit. Ez igen nagy győzelem egy nagyon erős és szervezett csapat otthonában. Somogyi Tibike parádés góljához külön gratulálok! A csapat a győzelmet Torma Tamásnak ajánlja, egyben sok sikert kívánunk külföldi munkájához. Köszönünk mindent, Jenki!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában