Labdarúgás, megyei I. osztály

2022.10.30. 16:19

"Olyan régen nyertünk, hogy azt se tudom, mit kell ilyenkor mondani"

Forrás: AFP

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú bajnokság vasárnapi eredményei

Balkány–Újfehértó 0–3 (0–1)
Szakoly, v.: Dobos. Balkány: Kanócz – Németi (Tóth), Kerecsen, Pallai, Fodor, Tőkés, Selymes, Haller (Jóni), Vasas, Mányi, Molnár (Ungvári). Edző: Mirgai László. Újfehértó: Nagy – Zámbó (Szilágyi), Csáki, Pallai, Hudák, Simonka, Angyal (Varga), Mezei (Daróczi), Somogyi (Tábori), Papp, Ács. Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Somogyi, Ács, Papp.
Mirgai László: – Gratulálok a Fehértónak, megérdemelten nyert. Kívánom, hogy szerezzék meg a bajnoki címet, mert nagyon erős keretük van. Jobbulást kívánok az ápolásra szorult szurkolónak! Mi megyünk tovább és próbálunk a hátralévő meccseken minél több pontot szerezni.
Piskóti Zsolt: – – Az elején kicsit tompán mozogtunk, de ettől eltekintve szépen uraltuk a meccset helyenként jól is játszottunk. A győzelmünket beárnyékolja törzsszurkolónk Szabó József, Unka bácsi rosszulléte. Mielőbbi felépülést kívánunk neki! És köszönjük a Balkány vendéglátását, további sok sikert nekik!

Kállósemjén–Ibrány 4–1 (3–1)
Kállósemjén, v.: Gergely. Kállósemjén: Ovszijenko – Marozsán, Kornutjak, (Tóth), Vass, Pekk (Docsa), Lakatos B., Szabó (Lakatos L.), Danó, Fodor, Bodnár (Gyulai), Gömze (Páll). Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko. Ibrány: Tóth – Bégányi, Mező, Kállai (Szikszay), Kiss (Molnár), Udovyk (Nagy), Sustyák (Pápa), Buka, Jeddi, Kecskeméti, Zubora. Edző: Kató István. Gól: Gömze, Bodnár, Fodor, Molnár, illetve Bégányi.
Gáll László elnök: – Huszonöt perc előnyt adtunk az Ibránynak, de utána nagyon szépen visszajöttünk a mérkőzésbe és ezek után esélye se volt az ellenfélnek. Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez, mindenki kitett magáért. A játékos-edzőnek, Vologyimir Ovszijenkonak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk, Hamza Tomi pedig ezúttal a szülőszobában próbált kitenni magáért, mindkettőjük egészségére és boldogságára ajánlja a csapat ezt a győzelmet.
Kató István: – Nagyon jó első félidőt produkált a csapat, két érvénytelen gól után a harmadikkal a vezetést is megszereztük. Az első félidő végén két perc alatt fordított az ellenfél, a tizenegyest belőtték, a kapusunkat kiállították és ez már megpecsételte a sorsunkat. További sok sikert kívánok a Kállónak!
Nyírbéltek–Vásárosnamény 5–3 (2–1)
Nyírbéltek, v.: Kosztyu.Nyírbéltek: Ritli – Ricsei, Bákai, Boldizsár, Szabó Á., Szabó S. (Kerekes), Jónucz, Sárga Zs., Orosz, Fleisz (Nemes), Sárga B. Edző: Körmös Miklós. Vásárosnamény: Kardos – Géci, Szőcs (Újvári), Bátyi, Szabó (Berec), Illés, Deskó, Kopor, Barta (Deák), Verejcsi, Orosz. Edző: Unchiás Rémusz. Gól: Fleisz, Jónucz, Szabó S., Bákai, Sárga Zs., illetve Szőcs, Deskó, Géczi.
Körmös Miklós: – Egy jó iramú, gólgazdag meccset láthatott a közönség, akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. Gratulálok a srácoknak és további sok sikert a Naménynak!
Unchiás Rémusz: – Gratulálok a Nyírbélteknek, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Nagyhalász–Nyírmeggyes 0–2 (0–0)
Nagyhalász, v.: Major. Nagyhalász: Kőrösi – Varga, Tóth L., Borbély (Bajusz), Kató (Rőth), Tóth G. (Imre), Kölcsi, Kerekes, Babják, Korsoveczki, Oláh. Edző: Nagy Lajos. Nyírmeggyes: Zán – Sivadó (Hornyák), Nagy, Török (Gönczör), Éles, Ács, Batizi Pócsi (Csatári), Preg, Folytán, Máté, Molnár. Edző: Kovács László. Gól: Máté, Ács.
Nagy Lajos: – Az első félidőben mi domináltunk, a másodikban a vendégek, akik kihasználtak két lehetőséget, így teljesen megérdemelten gyűjtötték be a három pontot.
Kovács László: – Olyan régen nyertünk már mérkőzést, hogy azt sem tudom mit kell ilyenkor mondani. Remélem, hogy ez a győzelem áttörést hoz a csapat életében. Lalinak jobbulást, a Halásznak kitartást kívánok!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában