Labdarúgás, megyei I. osztály

2022.11.12. 15:58

A Mátészalka legyőzte a listavezetőt

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú bajnokság 14. fordulójában három mérkőzést rendeztek szombaton. A listavezető Kemecse hazai pályán kapott ki, a Csenger gólokban gazdag mérkőzésen hozta el a három pontot Nyírbátorból, míg a Tarpa magabiztosan győzött otthon. 

Kemecse–Mátészalka 0–1 (0–1)
Kemecse, v.: Sándor. Kemecse: Kopasz – Hadházi, Boda, Majoros, Ádám, Törő, Phrakonkham, Bárdos (Kovács), Balogh, Hokk B., Sándor. Edző: Resán Attila. Mátészalka: Szilágyi – Hevele, Lyáh (Szántó), Sárosi, Csáki, Gergely M. (Gergely B.), Magyari, Bodó, Budaházi L., Fejes, Drabik (Szokolai). Edző: Kiss Tamás. Gól: Budaházi L.
Resán Attila: – Szégyenletes játékvezetői tevékenység mellett az iksz reálisabb lett volna, de kikaptunk. Gratulálok a Szalkának!
Kiss Tamás: – Azt kell mondjam, hogy egy nagyon jó csapatot sikerült ma legyőznünk, nem véletlen, hogy a Kemecse ilyen pozícióban van. A mai mérkőzésen nagyon nagy gratuláció jár a fiúknak, mert amit kértem tőlük maradéktalanul betartották, illetve az ellenfél kapufájánál fortuna istene is fogta a kezünket, de azért az egész meccsen mindent megtettünk a siker érdekében és ezért nagyon büszke vagyok a fiúkra.
Nyírbátor–Csenger 1–5 (0–4)
Nyírbátor, v.: Tomori. Nyírbátor: Kiss – Czerula (Pálvölgyi), Nagy, Danó, Bakó (Sitku), Nógrádi (Szabó), Varga (Erdei), Seres, Hegedüs, Török (Medve), Lukács. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Csenger: Sass – Popovics, Nagy (Barna), Csorvási, Jónás, Antal (Mészáros), Barcsay, Péter, Osváth, Gaál, Lengyel (Katona). Edző: Barcsay István. Gól: Török, illetve Barcsay 2, Jónás, Osváth, Katona.
Erdei Zoltán: – Szégyen és gyalázat!
Barcsay István: – Jó időben, jó pályán, jó mérkőzést játszottunk. Az első félidőben fegyelmezetten, nyugodtan és hatékonyan futballoztunk, a második félidőben próbáltuk tartani az eredményt. Gratulálok a fiúk teljesítményéhez!
Tarpa–Nagyecsed 3–0 (0–0)
Tarpa, v.: Hegedűs. Tarpa: Zenikov – Gál, Dolináj (Prihoda), Zajka, Bodan (Barta), Hilka, Romancsuk, Moticska (Kucsinszki), Herman, Kostik (Kobály), Druzbljak. Edző: Bubis Iván. Nagyecsed: Makó – Sarkadi G., Zámbó, Tóth F., Nyíregyházi, Pócsi (Terdik), Bulyáki A. (Tóth G.), Kóka R. (Kóka S.), Demeter (Bulyáki B.), Erdős, Rácz. Edző: Kósa József.
Gól: Gál, Romancsuk (11-esből), Moticska. Kiállítva: Romancsuk (55.)
Bubis Iván: – Gratulálok a csapatnak. Hetek óta jól játszunk, ma meg is lett az eredménye. További sok sikert a Negyecsednek.
Kósa József: – A nagyon jó játékvezető és a kettes számú asszisztens a második félidő elején lerendezte számunkra a mérkőzést. Én azt gondoltam, hogy ez egy magyar bajnokság, de sajnos a meccs közben kellett rádöbbenjek, hogy ez nemzetközi szintű mérkőzés lesz.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában