Fiatalok focija

2022.11.23. 21:37

Egy győzelem, egy vereség

A Szpari 14 évesei biztosan nyertek, a várdaiak nagy előnyt adtak Felcsúton a hazaiaknak.

A tizennégy évesek focibajnokságában szerdán két meccsen is érintettek voltak megyénk csapatai. A kiemelt csoportban a várdaiak Felcsúton vizitáltak és nagy előnyt adtak a házigazdának, így vereség lett a vége. Az alapcsoportban a Szpari biztosan nyert a vendég egriek ellen és felugrott a tabella negyedik helyére.

U14. Kiemelt csoport, 7. forduló

Puskás Akadémia FC–Várda Labdarúgó Akadémia 3–2 (1–0)

Várda LA: Herc – Hodovanec, Kedves (Szarvas), Budaházi, Harsányi (Zilahy), Fodor, Gombkötő (Birov) , Szencsenkov, Nagy, Táth, Kis. Edző: Márton István. Gól: Hódi (54., 57.), Erdei (13.),illetve Budaházi (60., 68.).

Márton István: – Magas színvonalú mérkőzésen mindkét kapu sokat forgott veszélyben, sajnos 3–0-ig a mi helyzeteink kimaradtak, de óriási dicséret illeti a csapatot, mivel egy pillanatig sem adta fel! Igaz, hogy a Puskás hamarabb is lezárhatta volna a meccset, de az utolsó pillanatban a lábunkban maradt az egyenlítés…

Alapcsoport, Kelet, 11. forduló

Nyíregyháza Spartacus-Eger 7-1 (2-1)

Spartacus: Dudás - Majoros, Villás (Kiss), Kondor, Király, Uray (Böszörményi), Takács, Novák (Mátyás), Juhász, Kosztyu (Szenes), nagy (Rácz). Edző: Marcsek Zoltán.  Gól: Majoros (4., 63.), Takács (30.), Kosztyu (42.), Böszörményi (52.), Nagy (58.), Király (72.), illetve 

Bocz (32.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában