Sportprogram

2022.11.28. 10:39

Három élvonalbeli meccset rendeznek a megyénkben – heti sportprogram

Futsalosaink és a nyíregyházi kosárlabdázók itthon játszanak, a röplabdás lányok és a Szpari idegenben lép pályára.

Ladányi Dávidék hazai pályán javítanának a mérlegükön

Fotó: Dodó Ferenc

Miközben Katarban folyamatosan pörög a világ idei legfontosabb sporteseménye, a labdarúgó-világbajnokság, itthon sem áll meg az élet, erre a hétre is bőven jutnak mérkőzések.

Megyénk két élvonalbeli futsalcsapata sűrű menetrendet teljesít, hiszen a múlt pénteki bajnoki után ezen a héten újra pályára lépnek, majd már jövő hétfőn ismételnek. Számunkra az e heti egy-egy bajnoki a fontosabb, ugyanis az Á Stúdió Futsal Nyíregyháza és a Nyírbátori SC is hazai pályán szerepel. Előbbi jó győzelmi esélyekkel léphet a pályára az ugyancsak újonc Magyar Futsal Akadémia ellen, igaz, a fővárosiak is kitesznek magukért, ugyanolyan mutatóval állnak, mint nyíregyházi riválisuk. A feljövőben lévő Bátorra még nehezebb feladat vár a dobogóra is esélyes Kecskemét ellen.

A legutóbb a Continental Arénában nagy győzelmet arató Fatum-Nyíregyháza ezúttal idegenben, az MTK vendégeként aratna fontos győzelmet.

A Hübner Nyíregyháza BS-re nagyon ráférne már az első bajnoki győzelme, ám sajnos pénteken is az ellenfele, a tabellán második Alba Fehérvár az esélyes.

Nincs könnyű helyzetben a Nyíregyháza Spartacus sem, amely az NB II. 19. fordulóját a harmadik helyről váró Szeged otthonában javítana a Sényőn elszenvedett nagy különbségű veresége után.

Heti program
Csütörtök
Futsal. Férfi NB I.: Á Stúdió Futsal Nyíregyháza–Magyar Futsal Akadémia, Continental Aréna, 19.
Péntek
Futsal. Férfi NB I.: Nyírbátori SC–Scoregoal Kecskemét Futsal, Nyírbátor, 19.
Kosárlabda. Férfi NB I./A: Hübner Nyíregyháza BS–Arconic-Alba Fehérvár, Continental Aréna, 18.
Röplabda. Női Extraliga: MTK Budapest–Fatum-Nyíregyháza, Budaörs, 17.15.
Vasárnap
Labdarúgás. NB II.: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Nyíregyháza Spartacus, Szeged, 15.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában