Megyei foci

2022.11.06. 16:02

„Hatpontos” mérkőzést nyert meg a Balkány

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában egy mérkőzés maradt vasárnapra.

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 13. forduló
Ibrány–Balkány 2–3 (0–1)
Ibrány, v.: Balogh.
Ibrány: Aranyi – Bégányi, Mező, Kállai, Kiss (Pápa), Udovyk (Molnár), Nagy E. (Szikszay), Buka, Kecskeméti, Nagy D., Zubora. Edző: Kató István.
Balkány: Kanócz – Fodor (Szalánczi), Selymes, Tóth, Haller (Ungvári), Vasas, Tőkés, Németi, Kerecsen, Mányi, Pallai. Edző: Mirgai László.
Gól: Kállai, Zubora, illetve Tóth, Vasas, Selymes. Ifi: 3–3.
Kató István: – Amíg nem a megbeszéltek szerint játszunk, addig mindig vesztesen hagyjuk el a pályát. Polgármesterünknek, Trencsényi Imrének ezúton is sok boldog névnapot kívánunk!
Mirgai László: – Nagyon fontos mérkőzést nyertünk meg, hiszen ez a meccs hatpontosnak mondható volt. Háromszor is vezettünk, három egynél kaptunk egy elkerülhető gólt. A végére felhoztuk a hazaiakat, mert nem tudtam már cserélni, ám Kanócz Béla bravúrjaival sikerült megnyerni ezt a nagyon fontos mérkőzés, amihez gratulálok a srácoknak!

A forduló szombati eredményei: Vásárosnamény–Kállósemjén 0–2, Csenger–Tarpa 4–4, Mátészalka–Nagyhalász 4–2, Nyírmeggyes–Kemecse 3–5, Mándok–Nyírbéltek 0–1, Nagyecsed–Újfehértó 0–0, Nyíregyháza II.–Nyírbátor 3–2. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában