Futsal

2022.11.12. 09:25

Megszakadt a rossz sorozat, fontos meccset nyert a Nyírbátor

A futsal NB I. 10. fordulójában a Nyírbátori SC hazai pályán 2–1-re legyőzte az ELTE-BEAC csapatát.

Második NB I.-es győzelmét aratta a nyírbátori csapat

Forrás: klub

Két hét szünet után nagyon fontos mérkőzésre készült a Nyírbátori SC, hiszen sorozatban elszenvedett nyolc vereség után péntek este győzelmi esélyekkel léphetett pályára hazai pályán. Azt persze hozzá kell tenni, hogy az ellenfél, az ugyancsak újonc ELTE-BEAC nyeretlen ugyan, több mérkőzésen is megnehezítette riválisai feladatát.

A fővárosiak így tettek Nyírbátorban is, ám a hazaiak is nagyon elszántak voltak. Fantasztikusan kezdődött a mérkőzés, Szentes Bíró Tamás már az 1. percben betalált. Sajnos a vendégek még az első félidőben egyenlítettek, hogy aztán az egész második játékrész idegőrlő legyen. A nyomást a Bátor bírta jobban, a hajrában Szabó Steven újra előnyhöz juttatta az övéit (2–1), amire már nem volt válasza az „egyetemistáknak”.

A Nyírbátor a második győzelmét aratta az NB I.-ben, ezzel a sereghajtó ELTE-től elszakadt és zárkózott a középmezőnyhöz. Baksa Csaba csapata november 21-én Debrecenben folytatja a szereplését.

Még a 10. fordulóban pályára lép megyénk másik élvonalbeli együttese, az Á Stúdió Futsal Nyíregyháza is: hétfőn 19 órakor a Rubeola lesz a vendég a Continental Arénában.

Futsal: NB I., 10. forduló
Nyírbátori SC–ELTE-BEAC 2–1 (1–1)
Nyírbátor, v.: Szabó, Szűcs.
Nyírbátor: Tóth K. – Faragó, Szentes Bíró, Siska, Csoma. Csere: Opre, Kása, Rácz, Szabó, Kerekes, Molnár, Szucsányi, Lakatos, Orosz. Vezetőedző: Baksa Csaba.
ELTE-BEAC: Oswald – Gémesi, Szini, Kiss, Tarjáni. Csere: Hoffer, Juhász, Fülöp, Tóth D., Kubitsch, Vass, Lugosi, Appl, Szekér. Vezetőedző: Béni Zoltán.
Gól: Szentes Bíró (1.), Szabó (36.), illetve Szini (9.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában