Megyei foci

2022.11.05. 16:54

Négygólos hátrányban volt a Csenger, mégsem kapott ki

A Nyír-Wetland megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában hét mérkőzést rendeztek szombaton.

A kék mezes Nyírbéltek idegenben győzött

Fotó: Gazdag Mihaly

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 13. forduló
Vásárosnamény–Kállósemjén 0–2 (0–1)
Vásárosnamény, v.: Hegedűs.
Vásárosnamény: Kardos – Géci, Szőcs, Bátyi, Szabó R. (Berec), Deskó (Illés), Kopor, Barta, Vereytsi (Nagy), Deák, Orosz. Edző: Unchiás Rémusz.
Kállósemjén: Jenei – Marozsán, Törtei (Docsa), Hamza, Szabó I. (Tóth), Danó, Vass, Fodor, Lakatos, Gömze, Pekk. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko.
Gól: Gömze 2. Ifi: 0–1.
Unchiás Rémusz: – Teljesen egyenrangúak voltunk a Kállósemjénnel. Nálunk adódott az első ziccer, amit elpuskáztunk, viszont ezek után kaptunk egy gólt helyzet nélkül – minden mérkőzésnek megvan a maga lélektana –, ezt követően szaladtunk a győzelem után, de sajnos nem jártunk sikerrel, nem sikerült gólt lőnünk.
Gáll László elnök: – Nagyon örülünk ennek a győzelemnek, nagy pozitívuma a meccsnek, hogy kapott gól nélkül hoztuk le. Mindenki maradéktalanul betartotta, amit elterveztünk, helyzeteinket és góljainkat tekintve megérdemelten hoztuk el a három pontot. További sok sikert kívánunk a szimpatikus Naménynak!

Csenger–Tarpa 4–4 (0–3)
Csenger, v.: Paráda.
Csenger: Korompai (Sass) – Szedlacsek, Popovics (Jónás), Nagy, Csorvási, Nyéki, Bence, Osváth, Gaál, Lengyel (Katona), Barcsay M. Edző: Barcsay István.
Tarpa: Zenikov – Zayka, Dolináj, Bodan (Kuchynskyi), Hilka (Palchei), Romanchuk, Lohvincuk, Herman, Kostik, Pryhoda (Kobály), Druzhbliak. Edző: Bubis Iván.
Gól: Barcsay M. 2, Csorvási, Nagy, illetve Zayka, Romanchuk, Kostik, Kobály.
Barcsay István: – Az első félidőben is jól játszott a csapat, csak sajnos az ellenfél rúgta a gólokat. A második játékrészben rendeztük sorainkat, mondtam a fiúknak, hogy felejtsék el az első félidőt és koncentráljunk a másodikra. Ezt maradéktalanul teljesítették. A látottak alapján megérdemeltük a döntetlent úgy, hogy négy nulláról sikerült visszahozni a mérkőzést! Gratulálok a fiúknak!
Bubis Iván: – Nincsenek szavaim, négy nulláról nem tudtuk megnyerni a mérkőzést. Jobb, ha most nem mondok semmit...

Mátészalka–Nagyhalász 4–2 (3–0)
Mátészalka, v.: Kondor.
Mátészalka: Budaházi M. – Lyáh, Sárosi, Csáki, Gergely M. (Paragh), Magyari, Bodó (Szántó), Gergely B., Budaházi L. (Szabó), Drabik, Szokolai (Farkas). Edző: Kiss Tamás.
Nagyhalász: Kőrösi – Varga, Tóth L., Tóth G., Kölcsi, Kerekes, Babják, Korsoveczki, Rőth, Bajusz (Imre), Oláh. Edző: Nagy Lajos.
Gól: Lyáh 2, Babják, Szokolai, illetve Imre, Oláh.
Kiss Tamás: – Az volt a célunk, hogy itthon tartsuk a három pontot, ami sikerült is. A második félidőben mutatott játékkal azonban nem vagyok elégedett, ennek ellenére gratulálok a csapatnak!
Nagy Lajos: – Hetek óta megnyerjük a mérkőzések második félidejét, az első félidővel kell kezdenünk valamit. Furcsa mérkőzés volt, néha úgy néz ki, hogy játékosaimmal bármit megtehetnek, akár a lábukat is törhetik, büntetlenül szájba is vághatják őket. Ez pedig igazságtalanság!

Nyírmeggyes–Kemecse 3–5 (1–4)
Nyírmeggyes, v.: Papp.
Nyírmeggyes: Zán (Schupler) – Sivadó (Hornyák), Nagy, Török, Éles, Ács, Batizi Pócsi (Gönczör), Preg, Folytán, Máté (Domokos), Molnár. Edző: Kovács László.
Kemecse: Baráth – Boda (Mészáros G.), Majoros, Ádám, Szaffián, Törő, Phrakonkham (Bárdos), Hokk Á. (Mészáros M.), Balogh (Szilágyi), Hokk B., Sándor. Edző: Resán Attila.
Gól: Török 3, illetve Ádám 3, Hokk B., Törő. Ifi: 6–0.
Kovács László: – Sok oldalú mérkőzésen vagyunk túl. A meccs első periódusában rengeteg hibával játszottunk, aminek az lett az eredménye, hogy nagy előnyre tettek szert a vendégek. A második félidőben mutatott játék miatt dicséret illeti a csapatot. További sok sikert a Kemecsének, gratulálok az ifi csapat győzelméhez!
Resán Attila: – Ádám Dénes mesterhármasával három pontot szereztünk.

Mándok–Nyírbéltek 0–1 (0–0)

Mándok, v.: Bíró.
Mándok: Lőrincz – Nardai (Cservenyák), Köblös, Jánvári, Koszta, Lusánszki, Maroda, Gyüre, Lakatos, Molnár, Bugyi (Baglyos). Edző: Dolhai Máté.
Nyírbéltek: Ritli – Ricsei, Bákai, Boldizsár, Szabó Á., Szabó S., Orosz, Fleisz (Kóka M.), Sárga B., Sárga Zs., Jónucz. Edző: Körmös Miklós.
Gól: Szabó S. Ifi: 9–0.
Dolhai Máté: – A támadásainkban nem volt meg a kellő átütő erő és a kellő önbizalom. A mérkőzés talán igazságos döntetlennel végződhetett volna, de egy jogtalanul megítélt büntető eldöntötte a meccset.
Körmös Miklós: – Jó iramú mérkőzésen az első félidő az ellenfélé volt, a másodikban rendeztük sorainkat és megérdemelten nyertük meg a meccset. Gratulálok a srácoknak és további sok sikert a Mándoknak!

Nagyecsed–Újfehértó 0–0
Nagyecsed, v.: Tomori.
Nagyecsed: Makó – Sarkadi G. (Tóth G.), Zámbó, Tóth F. (Demeter), Nyíregyházi (Kóka S.), Pócsi, Bulyáki A., Kóka R., Urbin, Erdős, Rácz. Edző: Kósa József.
Újfehértó: Nagy – Csáki, Simonka, Varga (Szilágyi), Mezei, Hudák, Papp (Angyal), Zámbó (Bodnár), Pallai, Daróczi, Somogyi (Ács). Edző: Piskóti Zsolt. Ifi: 4–3.
Kósa József: – Küzdelmes, hajtós mérkőzés volt, melyen csapatom megtett mident a győzelemért, egyedül a gól hiányzott. Annak viszont örülök, hogy Zsolti kollégának megint szertefoszlattuk az álmát. 
Piskóti Zsolt: – Eljöttünk, letudtuk, szereztünk egy pontot. Nem volt több ebben a meccsben.

Nyíregyháza II.–Nyírbátor 3–2 (3–1)
Nyíregyháza, v.: Belicza.
Nyíregyháza II.: Talián – Herczku (Gönczör), Oláh, Artner (Ferencz, Vámos), Kardos, Hunyadi, Tagai, Nagy, Girdán (Tangel), Erdei (Torkos), Szücs. Edző: Tudja Dávid.
Nyírbátor: Kiss – Nagy, Szabó, Hegedüs, Lukács, Seres (Séra), Varga, Bakó, Pálvölgyi (Sitku) Danó (Magyar), Erdei. Játékos-edző: Erdei Zoltán
Gól: Oláh 2, Artner, illetve Nagy, Bakó.
Tudja Dávid: – Nyertünk!
Erdei Zoltán: – Ismét bealudtunk a meccs elején, de vissza tudtunk jönni nulla háromról. Egy pici hiányérzetem van, mert a mérkőzésen az iksz reálisabb lett volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában